Gardena harken

Gardena biedt u een compleet assortiment met verschillende harken, welke u heel gemakkelijk kunt bestellen via de webshop van Tuinartikel Totaal. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. een Gardena bladhark, gazonhark, grindhark en verticuteerhark. Bekijk op uw gemak ons aanbod en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen! 

9 Item(s)

per pagina

9 Item(s)

per pagina

Gardena combisystem harken

Met uitzondering van de kleine bladharkjes en spades zijn alle Gardena harken te combineren met de Gardena combisystem telescoopstelen. Op deze telescoopstelen, die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn, kunnen ook alle andere combisystem tuingereedschappen van Gardena worden bevestigd. Dankzij de speciale vastzetschroef blijven de gereedschappen zeer goed zitten en is speling uitgesloten. Daarbij kunnen ze ook weer gemakkelijk worden verwisseld. Door gebruik te maken van het combisystem wordt niet alleen uw rug ontlast, maar kunt u ook een heleboel ruimte in uw schuur besparen; tenslotte heeft u maar één steel nodig voor al uw harken, spades, bezems en schoffels!

Gardena producten bij Tuinartikel Totaal

Naast Gardena harken levert Tuinartikel Totaal uiteraard nog veel meer Gardena producten, waaronder handgereedschap, snoeigereedschap en alles op het gebied van gazonverzorging en besproeiing. Alle producten in onze webshop zijn voorzien van een uitgebreide productomschrijving, zodat u altijd weet wat u aanschaft. Mocht u desondanks nog vragen hebben over onze Gardena producten, over de betaling of over de levering van uw bestelling, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.