Gardena bladharken

Een degelijke bladhark is onmisbaar als u een tuin heeft, zeker als er bomen in of rondom uw tuin staan. Daarmee zorgt u dat u er tuin er altijd netjes en opgeruimd bij ligt! Tuinartikel Totaal biedt u diverse bladharken van het Duitse merk Gardena, dat wereldwijd bekend staat om zijn grote aanbod tuingereedschappen. Zo heeft u de keuze uit een klein bladharkje of verstelbare combisystem bladharken met verenstalen tanden of kunststof tanden; deze kunnen eenvoudig in breedte versteld worden en zijn daardoor geschikt voor zowel fijn als grof tuinafval. Bekijk alle Gardena harken in de webshop!

3 Item(s)

per pagina

3 Item(s)

per pagina

Bladharken van Gardena

Al het combisystem gereedschap van Gardena kan eenvoudig verlengd worden met een steel. Dat geldt ook voor de combisystem bladharken! Deze kunnen stevig op de steel worden vastgeschroefd, zodat u op een veilige manier kunt werken. Alle combisystem producten van Gardena zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig staal en voorzien van een speciale coating, die het gereedschap optimaal beschermd tegen roestvorming.

De voordelen van Tuinartikeltotaal.nl

Bestellen bij Tuinartikel Totaal biedt u vele voordelen. Zo heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes en bent u verzekerd van een snelle levering van uw bestelling. Daarbij profiteert u bij besteding vanaf €75 van een gratis verzending. En als u vragen heeft over onze producten, het bestelproces of de levering, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een mailtje naar info@tuinartikeltotaal.nl of bel naar 0161-851529. Onze medewerkers helpen u graag verder!