Gardena onkruidstekers

Gardena, dat in 1961 werd opgericht, is al jaren hét merk voor iedereen die behoefte heeft aan gebruiksvriendelijk tuingereedschap van een hoge kwaliteit. Dit Duitse merk biedt u een zeer volledig assortiment voor het verzorgen en onderhouden van terras, gazon, bomen, planten en struiken. Ook voor een degelijke onkruidsteker zit u altijd goed bij Gardena. Ook deze kunt u uiteraard gewoon online bestellen bij Tuinartikel Totaal!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GARDENA ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA ONKRUIDSTEKER
  € 9,99
 2. GARDENA ONKRUIDSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA ONKRUIDSTEKER 110 CM
  € 39,99
 3. GARDENA VOEGENBORSTEL METAAL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA VOEGENBORSTEL METAAL
  € 11,99

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onkruidstekers van Gardena

Met een onkruidsteker van Gardena kunt u zelfs het meest hardnekkige onkruid op een efficiënte manier verwijderen. De onkruidstekers, die voorzien zijn van speciale messen, werken zeer eenvoudig; het is een kwestie van de onkruidsteker in de grond steken, 180 graden draaien, uittrekken en verwijderen. Dit alles doet u gewoon vanuit een staande houding, zonder dat u voorover hoeft te bukken. Veel beter voor uw rug dus! Bovendien zorgt de praktische uitwerpopening dat u het uitgetrokken onkruid kunt verwijderen zonder vieze handen te krijgen. Met één van de handzame Gardena harken harkt u alles moeiteloos bij elkaar.

Gardena voegenkrabber en voegenborstel

Heeft u ook last van onkruid, mos en gras tussen de voegen van uw bestrating en langs muren? Daar werkt een onkruidsteker natuurlijk niet. Gelukkig biedt Gardena ook hiervoor een uitstekende oplossing. De Gardena voegenkrabber is uitgerust met een tweezijdig geslepen mes van gehard roestvrijstaal en voorzien van een mesbeschermer. De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat u altijd een goede grip heeft. Ook zijn er handige voegenborstels verkrijgbaar, zowel met metalen als met kunststof haren. Deze passen uiteraard ook op alle stelen van het Gardena combisystem.