Gardena heggenscharen

Bij Gardena draait het allemaal om comfort, en dat merkt u met het snoeigereedschap van dit merk aan de slag gaat. Gardena heggenscharen zijn stuk voor stuk voorzien van een ergonomische handgreep die zowel links- als rechtshandige mensen een optimaal comfort biedt. De heggenscharen zijn licht, goed uitgebalanceerd en ontworpen om een goede werkhouding te stimuleren. Ongeacht het soort of de grootte, Gardena heeft voor elke heg de juiste heggenschaar! En deze zijn uiteraard heel eenvoudig online te bestellen via Tuinartikel Totaal. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod en kies voor de betrouwbare kwaliteit van Gardena.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte heg met Gardena

Of u uw heg nu flink wilt terugsnoeien of alleen wat vorm wilt geven, Gardena weet al haar heggenscharen voor het beoogde doel te perfectioneren. Daarbij hebben de behoeften van de gebruiker de prioriteit. U bent dus altijd verzekerd van een heggenschaar met een ergonomisch design. Heeft u behalve uw heg nog meer snoeiwerk te verrichten? Geen probleem! Behalve voor heggenscharen kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een degelijke Gardena snoeischaar.

Elektrische en manuele heggenscharen

De mechanische heggenscharen van Gardena zijn ideaal voor het handmatig snoeien en vormgeven van uw heggen. En voor de grotere klussen biedt Gardena diverse elektrische heggenscharen, waarmee u moeiteloos een keurig gesnoeide heg kunt realiseren. Heeft u een bijzonder hoge heg? Ook daarvoor biedt Gardena een oplossing; de heggenscharen met telescoopsteel geven u een bereik van wel 3,5 meter vanaf de grond.