Gardenmaxx

Gardenmaxx

GardenmaxX, dat in 1999 werd geïntroduceerd, is een Nederlands merk dat zich specialiseert in tuinproducten zoals tuinhaarden, vuurkorven en terraskachels. De GardenmaxX producten worden gekenmerkt door hun designs met opvallende vormen en lijnen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met diverse accessoires, waaronder ook zeer stijlvolle oplossingen voor uw houtopslag. Bekijk het actuele GardenmaxX aanbod in de webshop van Tuinartikel Totaal en laat u overtuigen door onze scherpe prijzen!
Filter

Producten 1-32 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

Producten 1-32 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GardenmaxX tuinhaarden

Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, strak vormgegeven tuinhaard of juist aan een exemplaar met een klassiek design, GardenmaxX biedt voor ieder wat wils! Alle tuinhaarden zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig staal, waardoor u verzekerd bent van een tuinhaard met een lange levensduur. Bovendien zorgt het aanzienlijke gewicht voor een stabiel en veilig gebruik. Een aantal tuinhaarden zijn voorzien van een ingebouwde houtopslag, zodat u altijd droge houtblokken bij de hand heeft. En mocht de tuinhaard van uw keuze geen houtopslag hebben, dan kunt u eventueel nog een mooie GardenmaxX Woodbox mee bestellen. Deze is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met zwart staal of cortenstaal.

Vuurschalen van GardenmaxX

Met de vuurschalen van GardenmaxX kunt u op een veilige manier een sfeervol vuurtje stoken in uw tuin. De vuurschalen zijn net als de tuinhaarden van een uitstekende kwaliteit en optimaal bestand tegen de weersinvloeden. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende klassieke en eigentijdse designs.