8.9 / 10
Grill Guru

Grill Guru

Grill Guru staat voor topkwaliteit barbecues. Grill Guru is ontworpen door een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in keramische barbecues. De keramische barbecues zijn zo ontworpen dat u er alle seizoenen gebruik van kunt maken. Dat de barbecue uitsluitend in de zomer gebruikt dient te worden hoort in het verleden. Ook in de minder warme maanden kunt u genieten van uw eigen barbecue gerechten.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. Grill Guru Grillerette Pizzaset
    Grill Guru Grillerette Pizzaset
    Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Grill Guru Kamado barbecues

Wanneer u kiest voor een van de Grill Guru Kamado’s bent u verzekerd van een hoogwaardige keramische barbecue. Grill Guru geeft u de mogelijkheid te kiezen uit twee verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit de Elite en de Classic. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u nog kiezen uit verschillende groottes. Zowel de Elite en de Classic worden compleet geleverd worden met alle belangrijke accessoires.  

Grill Guru Elite

De Grill Guru Elite lijkt in geen velden of wegen op andere Kamado’s. De Elite heeft een gladde buitenkant terwijl vergelijkbare keramische barbecues vaak kleine putjes hebben. Dit geeft de Grill Guru Elite een moderne uitstraling. De werking daarentegen is precies hetzelfde als andere keramische barbecues.   

Grill Guru Classic

De Classic is vooral bekent onder zijn scherpe prijs in vergelijking met andere keramische barbecues. De prijs/kwaliteit verhouding pakt op deze manier zeer gunstig uit voor u. Deze keramische barbecue doet echt niets onder de grote jongens die verkrijgbaar zijn. Kortom, de Grill Guru Classic is een barbecue waar u vele jaren plezier van kunt hebben.

Het is natuurlijk ook mogelijk om diverse accessoires van Grill Guru los te bestellen. Zo mag bijvoorbeeld het juiste houtskool natuurlijk niet ontbreken wanneer u aan de slag gaat met uw Grill Guru Kamado.