9.0 / 10
Hailea

Hailea

Hailea is een uit China afkomstig merk dat over de hele wereld verkocht wordt. Het bedrijf is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van pompen, filters en accessoires voor kleine en grote vijvers, fonteinen en aquaria. Ontdek het uitgebreide aanbod vijverpompen en luchtpompen in de webshop van Tuinartikel Totaal!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. HAILEA ACO LUCHTPOMP 300 A  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    HAILEA ACO LUCHTPOMP 300 A
    € 195,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Hailea vijverpomp

Een vijverpomp zorgt ervoor dat het water in de vijver blijft circuleren. Een goede watercirculatie is niet alleen belangrijk om te zorgen dat het water gereinigd wordt en dat er voldoende zuurstof in het water komt, maar ook om te voorkomen dat de legionella bacterie kan ontstaan. Hailea levert een ruim assortiment met verschillende modellen vijverpompen. Er is voor elke vijver een geschikt exemplaar te vinden!

Krachtige luchtpompen

Als u een vijver heeft, dan moet u weten dat zuurstof van essentieel belang is voor het leven in het water. Met name gedurende de zomermaanden hebben planten en vissen vaak veel te verduren door zuurstofgebrek, dat veroorzaakt wordt door het warme weer. En in de winter kan de vijver snel dichtvriezen als de temperaturen onder nul komen. Gelukkig kunt u dergelijke problemen eenvoudig voorkomen door een luchtpomp in uw vijver te installeren. Deze zorgt ervoor dat er voldoende zuurstof in het water komt, dat schadelijke gassen worden afgevoerd en dat de vijver ook bij zeer lage temperaturen ijsvrij blijft.