8.9 / 10
In-Lite

In-Lite

In-Lite is een jong en innovatief Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en verkopen van buitenverlichting. In-Lite is in Nederland verkrijgbaar bij ruim 140 dealers, maar wordt tevens verkocht in andere Europese landen en in Noord-Amerika. Zowel vakspecialisten als particulieren kunnen bij dit bedrijf terecht. Bekijk het uitgebreide in lite assortiment in de webshop van Tuinartikel Totaal en ontdek welke effecten u allemaal met licht kunt creëren!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. INLITE INNOSOFT B570 / INNOPROTECT B580 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  INLITE INNOSOFT B570 / INNOPROTECT B580
  Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 21,90
 2. IN-LITE OSRAM HALOSPOT 111 35 WATT 24° WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  INLITE OSRAM HALOSPOT 111 35 WATT 24°
  Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 13,99
 3. IN-LITE MLB-10 RESERVELAMPENSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  INLITE MLB-10 RESERVELAMPENSET (SET VAN 2)
  Normale prijs € 4,25 Speciale prijs € 3,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

In-Lite spots

In-Lite biedt een ruime collectie met zowel gefixeerde als richtbare (LED) tuinspots, welke zeer geschikt zijn voor het belichten van bijzondere elementen in uw tuin. De tuinspots kunnen eenvoudig in de grond worden gestoken, maar zijn ook op een harde ondergrond te monteren. Er zijn tevens In-Lite grondspots, ideaal om in bestrating, hout of grind te verwerken. Een groot deel van deze grondspots is overrijdbaar en kan dus bijvoorbeeld ook in een oprit worden gebruikt. Voor het verlichten van vijvers, fonteinen en andere waterelementen zijn er speciale onderwaterspots verkrijgbaar.

In Lite buitenverlichting

In-Lite buitenverlichting is verkrijgbaar op basis van 12 volt en 230 volt. De installaties van 230 volt dienen door een gecertificeerd elektricien te worden aangelegd; de 12 volt installaties kunt u echter eenvoudig zelf installeren. Ook voor het overbruggen van grotere afstanden zijn de in-lite systemen zeer geschikt. U heeft de keuze uit buitenlampen met bewegingsmelders, design halogeenstralers, wandarmaturen, staande lampen, spots en nog veel meer. Uiteraard levert In-Lite ook de benodigde toebehoren en accessoires voor buitenverlichting, zoals transformators, kabels en reservelamp sets.