Inlite

Inlite is een jong en innovatief Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en verkopen van buitenverlichting. Inlite is in Nederland verkrijgbaar bij ruim 140 dealers, maar wordt tevens verkocht in andere Europese landen en in Noord-Amerika. Zowel vakspecialisten als particulieren kunnen bij dit bedrijf terecht. Bekijk het uitgebreide inlite assortiment in de webshop van Tuinartikel Totaal en ontdek welke effecten u allemaal met licht kunt creëren!

Items 1 to 16 of 95 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 95 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Inlite spots

Inlite biedt een ruime collectie met zowel gefixeerde als richtbare (LED) tuinspots, welke zeer geschikt zijn voor het belichten van bijzondere elementen in uw tuin. De tuinspots kunnen eenvoudig in de grond worden gestoken, maar zijn ook op een harde ondergrond te monteren. Er zijn tevens Inlite grondspots, ideaal om in bestrating, hout of grind te verwerken. Een groot deel van deze grondspots is overrijdbaar en kan dus bijvoorbeeld ook in een oprit worden gebruikt. Voor het verlichten van vijvers, fonteinen en andere waterelementen zijn er speciale onderwaterspots verkrijgbaar.

Inlite buitenverlichting

Inlite buitenverlichting is verkrijgbaar op basis van 12 volt en 230 volt. De installaties van 230 volt dienen door een gecertificeerd elektricien te worden aangelegd; de 12 volt installaties kunt u echter eenvoudig zelf installeren. Ook voor het overbruggen van grotere afstanden zijn de in-lite systemen zeer geschikt. U heeft de keuze uit buitenlampen met bewegingsmelders, design halogeenstralers, wandarmaturen, staande lampen, spots en nog veel meer. Uiteraard levert in-lite ook de benodigde toebehoren en accessoires voor buitenverlichting, zoals transformators, kabels en reservelamp sets.

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Inlite
Minimal Price: 44.00