Oase

Oase

Oase specialiseert zich al tientallen jaren in producten op het gebied van water en tuin. We hebben het dan niet alleen over producten voor de reiniging en het onderhoud van uw vijver, maar ook over producten die u in staat stellen een prachtige wisselwerking te creëren met water, licht en zelfs muziek. Innovatie en kwaliteit staan daarbij voorop. In onze webshop kunt u terecht voor Oase vijververlichting, Oase vijverstofzuigers, filters, pompen, en nog veel meer. Kortom: alles voor het aanleggen en onderhouden van een prachtige, creatieve vijver. Bekijk op uw gemak het actuele aanbod en laat u inspireren door het indrukwekkende assortiment van Oase!

Items 1 to 24 of 233 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 233 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oase filters

Het waarborgen van de waterkwaliteit begint natuurlijk met een degelijk filtersysteem. Het aanbod Oase filters is zeer uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit verschillende kwalitatief hoogwaardige onderwaterfilters, drukfilters, (modulaire) doorstroomfilters en UV-C filters. Dankzij de praktische, onopvallende aansluitmaterialen is er voor elke vijver een passende oplossing te vinden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle toebehoren voor filtersystemen.

Oase pompen

Een optimale combinatie van het juiste filter en de juiste pomp is bepalend voor de kwaliteit van uw water. Bij het maken van een keuze uit de verschillende Oase pompen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en de diepte van uw vijver. Voor informatie over de pompcapaciteit en het vermogen kunt u de productspecificaties raadplegen. Oase biedt overigens ook een groot aanbod met fonteinpompen, zowel voor kamerfonteinen als voor vijverfonteinen.