Oase

Oase

Oase specialiseert zich al tientallen jaren in producten op het gebied van water en tuin. We hebben het dan niet alleen over producten voor de reiniging en het onderhoud van uw vijver, maar ook over producten die u in staat stellen een prachtige wisselwerking te creëren met water, licht en zelfs muziek. Innovatie en kwaliteit staan daarbij voorop. In onze webshop kunt u terecht voor Oase vijververlichting, Oase vijverstofzuigers, filters, pompen, en nog veel meer. Kortom: alles voor het aanleggen en onderhouden van een prachtige, creatieve vijver. Bekijk op uw gemak het actuele aanbod en laat u inspireren door het indrukwekkende assortiment van Oase!

Filter

Producten 1-32 van 233

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OASE WATER STARLET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE WATER STARLET
  € 219,99
 2. OASE WATER TRIO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE WATER TRIO
  € 639,99
 3. OASE WATER QUINTET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE WATER QUINTET
  € 859,99
 4. OASE WATER JET LIGHTNING WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE WATER JET LIGHTNING
  € 739,99
 5. OASE RAINBOW STAR SET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE RAINBOW STAR SET
  € 2.099,00
 6. OASE AQUAMAX DRY 8000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX DRY 8000
  € 449,99
 7. OASE AQUAMAX DRY 14000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX DRY 14000
  € 589,99
Filter

Producten 1-32 van 233

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oase filters

Het waarborgen van de waterkwaliteit begint natuurlijk met een degelijk filtersysteem. Het aanbod Oase filters is zeer uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit verschillende kwalitatief hoogwaardige onderwaterfilters, drukfilters, (modulaire) doorstroomfilters en UV-C filters. Dankzij de praktische, onopvallende aansluitmaterialen is er voor elke vijver een passende oplossing te vinden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle toebehoren voor filtersystemen.

Oase pompen

Een optimale combinatie van het juiste filter en de juiste pomp is bepalend voor de kwaliteit van uw water. Bij het maken van een keuze uit de verschillende Oase pompen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en de diepte van uw vijver. Voor informatie over de pompcapaciteit en het vermogen kunt u de productspecificaties raadplegen. Oase biedt overigens ook een groot aanbod met fonteinpompen, zowel voor kamerfonteinen als voor vijverfonteinen.