Oase filters

Oase is hét merk voor het aanleggen en onderhouden van een prachtige, creatieve vijver. Dit merk levert alles op het gebied van vijverbouw, vijververlichting, vijveronderhoud en vijverreiniging. Daar horen natuurlijk ook fonteinen, pompen en filters bij. Zoekt u nog een geschikte filter voor uw vijver, dan vindt u in ons assortiment ongetwijfeld wat u zoekt. Bekijk het uitgebreide aanbod Oase filters op Tuinartikel Totaal en profiteer van een prima service en verrassend aantrekkelijke prijzen!

Items 1 to 24 of 44 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 44 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vijverfilters van Oase

Oase biedt een uitgebreid assortiment vijverfilters, bestaande uit o.a. onderwaterfilters (geschikt voor kleine vijvers en decoratieve bassins tot 5000 liter), drukfilters (die onder de waterspiegel kunnen worden geplaatst of naast de vijver kunnen worden ingegraven), doorstroomfilters (voor middelgrote en grote vijvers en vijvers met vissen) en modulaire doorstroomfilters (voor grote natuurvijvers en zwemvijvers). Zo is er voor elke vijver een passende oplossing te vinden. Alle Oase vijverfilters worden geleverd inclusief de benodigde aansluitmaterialen. U kunt overigens ook bij Oase terecht voor UV-C filters, voorzuiveringsapparaten, vijverbeluchters, oppervlakte skimmers of ijsvrijhouders.

Een schone vijver

Voor een schone vijver met gezond, helder water en een ideaal klimaat is de juiste filter-pomp combinatie van essentieel belang. Oase maakt het aanschaffen van de juiste apparaten zo makkelijk mogelijk voor u. Heeft u nog vragen over onze Oase filters of over één van onze andere producten? Stuur ons gerust een e-mail of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0161-851529. Onze medewerkers staan u graag te woord!