Oase vijverpompen

Oase specialiseert zich al tientallen jaren in alle denkbare producten op het gebied van water en tuin, en biedt u een ruim assortiment aan filters, vijververlichting, vijverstofzuigers en niet te vergeten vijverpompen. Wat voor vijver u ook heeft, Oase heeft voor u de juiste vijverpomp! Deze kunt u, evenals al uw andere vijverbenodigdheden, heel snel en gemakkelijk bestellen bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons altijd van een ruim aanbod, een snelle levering en verrassend scherpe prijzen.

Items 1 to 24 of 73 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 24 of 73 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schone vijver met Oase

De kwaliteit van het water is van essentieel belang voor het leven in uw vijver. Een optimale combinatie van filter en pomp is hierbij bepalend. Gelukkig maakt Oase het u makkelijk. Dit merk is gespecialiseerd in vijverpompen en fonteinpompen, en biedt voor elke situatie de juiste oplossing. Bij het kiezen van de juiste vijverpomp is het belangrijk dat u rekening houdt met de grootte en diepte van uw vijver. In de productomschrijving van elke vijverpomp staat beschreven wat de pompcapaciteit en het vermogen is, zodat u gemakkelijk de juiste vijverpomp kunt vinden.

Vijverpompen van Oase

Oase biedt voor elke situatie een passende oplossing. De AquaMax Eco Premium pomp bijvoorbeeld, garandeert een efficiënte waterbeweging in meerdere vijverzones; de AquaMax Expert is speciaal ontwikkeld voor grote, veeleisende installaties; de AquaMax Eco Titanium is perfect geschikt voor gravitatiesystemen – ook bij koi vijvers; en de AquaMax Dry kan gebruikt worden bij een aparte droge opstelling. En dit is nog maar een kleine greep uit het totale Oase assortiment!