8.9 / 10

Olympia

Tuinartikel Totaal levert verschillende producten van Olympia, een merk dat zich specialiseert in o.a. waterornamenten, wandfonteinen en toebehoren. Zowel de waterornamenten als de wandfonteinen zien eruit alsof ze van steen gemaakt zijn, maar in werkelijkheid zijn ze vervaardigd uit duurzaam polyresin. Deze mix van hars en gemalen steen wordt flexibel wanneer hij verhit wordt, en wordt dan in een mal gegoten. Wanneer het materiaal is opgedroogd is het vrijwel onbreekbaar en bovendien uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Toch is het relatief licht van gewicht, wat ervoor zorgt dat de waterornamenten en wandfonteinen gemakkelijk te installeren en te verplaatsen zijn. Neem rustig eens een kijkje in het Olympia assortiment van Tuinartikel Totaal en ontdek de mooiste watercreaties voor binnen en buiten!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. OLYMPIA RVS & CHROME POLISH  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    OLYMPIA RVS & CHROME POLISH
    Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 7,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Olympia wandfonteinen

Olympia wandfonteinen zijn verkrijgbaar in diverse schitterende uitvoeringen en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ze zouden dus bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor op het balkon. Alle Olympia wandfonteinen worden geleverd als een ‘plug & play’ set, inclusief pomp, slang en aansluitbenodigdheden. U krijgt 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen, en 1 jaar op de coating van het waterelement zelf.

Olympia waterornamenten

Met de waterornamenten van Olympia kunt u heel eenvoudig (en zonder graafwerk!) een bijzonder element aan uw vijver toevoegen. Een aantal waterornamenten zijn tevens voorzien van geïntegreerde verlichting. Net als de wandfonteinen worden ook de waterornamenten geleverd als complete ‘plug & play’ set.