BB grill

BB grill

BB Grill is een merk van Outtrade. Onder het merk BB Grill wordt het assortiment barbecues van Outtrade aangeboden. Het assortiment barbecues van BB Grill bestaat uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues en pizza ovens voor op de BBQ. Voor deze barbecues biedt BB Grill ook de nodige accessoires aan om ze optimaal te kunnen gebruiken en te onderhouden.

4 Item(s)

per pagina

4 Item(s)

per pagina

Assortiment BB Grill barbecues

Onder de merknaam BB Grill verkoopt Outtrade haar assortiment barbecues. Dit assortiment bestaat uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues, pizza ovens en accessoires voor deze producten. De pizza ovens zijn sinds kort toegevoegd en toveren uw barbecue om tot een traditionele pizza oven.

BB Grill alles in één barbecue

BB Grill is ook producent van een unieke barbecue op de markt: de BB Grill Grand Canyon. Met deze alles in één barbecue is het mogelijk om te barbecueën op gas en houtskool maar kunt u ook gebruikmaken van een rookoven en een zijbrander. De BB Grill Grand Canyon is een luxe buitenkeuken met veel mogelijkheden.

BB Grill pizza ovens

De Pizza ovens zijn geschikt voor zowel elektrische-, gas- als houtskoolbarbecues. De pizza oven dient geplaatst te worden op het rooster van de barbecue. Hierdoor zullen de stenen in de pizza oven heet worden en kunnen er uitstekend pizza's worden gebakken in de pizza oven. Afhankelijk van de grootte van uw barbecue is het mogelijk om een normale pizza oven te kopen en een extra large pizza oven te kopen.