9.0 / 10
Pontec

Pontec

Pontec heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vijvers en alles dat daarbij komt kijken. Dit merk biedt een zeer overzichtelijk productassortiment, bestaande uit praktische sets met producten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Het enige dat u moet weten zijn de grootte en het volume van uw vijver! Of u nu op zoek bent naar een vijverstofzuiger of een luchtpompset, een onderwater filterset of een fonteinpomp op zonne-energie, in het uitgebreide aanbod van Pontec vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. En dat voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Assortiment Pontec vijverartikelen

In ons assortiment vindt u een groot aantal van de vijverproducten die Pontec produceert. Pontec levert naast een groot aantal luchtpompen en fonteinpompen ook vijververlichting. Het assortiment vijververlichting bestaat uit diverse spots en solarlampen. Met behulp van de Pontec vijververlichting creëert u een uniek effect in en rondom uw vijver. 

Pontec Pondomatic

De Pontec Pondomatic is de ideale vijverstofzuiger waarmee u bladeren, algen en slib op effectieve wijze uit uw vijver verwijdert. De Pondomatic, die is gebouwd met de technologie van Oase, is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 1400 Watt en een geïntegreerde vuiltank van 30 liter. Desondanks is het apparaat zeer compact en handzaam. Maar hij is ook geluidsarm en intelligent; zo stopt de vijverstofzuiger bijvoorbeeld automatisch wanneer de tank vol is. De vijverstofzuiger wordt geleverd inclusief 3 mondstukken, een 4 meter lange zuigslang en een 2 meter lange afvoerslang. Er is tevens een optionele vuilopvangzak verkrijgbaar, welke aan de afvoerslang bevestigd kan worden. Hiermee kunt u het water weer terug laten stromen in de vijver. Met de Pontec Pondomatic wordt het behouden van een optimaal leefklimaat in uw vijver een fluitje van een cent!