9.0 / 10
Topbuxus

Topbuxus

Topbuxus is een professionele buxuskwekerij, gevestigd in Strijbeek. Naast het kweken van buxusstruiken heeft het bedrijf zich de afgelopen jaren ook beziggehouden met het voorkomen en verhelpen van diverse buxusproblemen, zoals buxusschimmel en rupsschade. Het resultaat is een compleet assortiment met buxusonderhoud producten op natuurlijke basis, waarmee u uw buxustuin mooi en gezond kunt houden. Bekijk de Topbuxus producten in de webshop van Tuinartikel Totaal en profiteer van scherpe prijzen en niet te vergeten een uitstekende service!

Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Topbuxus Health Mix

Topbuxus Health Mix is een bladmeststof met sporenelementen in tabletvorm. De tabletten dienen te worden opgelost in water, waar u vervolgens uw buxus mee kunt bewateren. Topbuxus Health Mix versterkt de cellen van de plant en helpt bij het beschermen tegen en voorkomen en genezen van o.a. buxusschimmel en gele bladeren. Topbuxus Health Mix is niet chemisch en volkomen veilig in gebruik. De tabletten zijn verkrijgbaar in emmers van 10 of 100 tabletten.

Uw buxus in topvorm

Naast een goede bewatering en een zuurstofrijke grond is ook een goede bemesting voor uw buxus is van belang voor een optimale groei en gezondheid. Daarom levert Tuinartikel Totaal naast universele meststoffen ook een speciale meststof voor uw buxus. Deze buxus meststof zorgt voor een langdurige en gelijkmatige voeding, zodat u het hele jaar door verzekerd bent van een mooie, diepgroene buxus. Daarbij is de meststof 100% natuurlijk en veilig voor (huis)dieren.