9.0 / 10
Velda

Velda

Velda is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in alles dat met vijvers te maken heeft. Het bedrijf is marktleider in de Benelux en heeft ook in andere landen een sterke positie verkregen. Inmiddels zijn er ook vestigingen o.a. Duitsland en Hongkong. Velda streeft ernaar om de vijverbeleving voor iedereen bereikbaar te maken. In de afgelopen jaren hebben ze daarom ook producten op de markt gebracht die geschikt zijn voor het balkon, het terras en zelfs voor binnenshuis. Hiermee weet het merk in te spelen op de wensen van een nog grotere doelgroep. Tuinartikel Totaal laat u graag kennismaken met het brede assortiment van Velda vijverproducten. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 producten

Velda waterfilters

Velda houdt zich al sinds de oprichting bezig met het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van vijvers kunnen verbeteren. Het bedrijf heeft dan ook een eigen researchafdeling. Om het vijverwater te zuiveren en algen te bestrijden, worden revolutionaire technieken toegepast op basis van mineralisatie of UV-licht. Het resultaat is een breed assortiment met innovatieve vijverfilters. Er is voor elke vijver een passende oplossing te vinden!

Velda voor uw vijver

Velda levert alles dat u nodig heeft op het gebied van vijveronderhoud. Hierbij kunt u denken aan skimmers, elektronische draad- en slijmalgenbestrijders, drukfilters, UV-C filters, Biofill filtersystemen, vijververlichting, automatische voedersystemen voor vissen en schepnetten. Ook voor het testen van o.a. de pH-waarde, GH-waarde en KH-waarde en het toevoegen van de juiste vijver bacteriën zijn er diverse producten verkrijgbaar. Velda laat uw vijver leven!