Wolf Garten grasmaaiers

U bent op zoek naar een grasmaaier met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan kunnen wij de grasmaaiers van het merk Wolf Garten van harte aanbevelen! Wolf Garten is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in tuingereedschap en was verantwoordelijk voor het produceren van de eerste grasmaaier met roterende messen (1953) en de eerste hybridemaaier (1958) voor de Europese markt. Tegenwoordig levert het merk alle soorten grasmaaiers. U heeft dus volop keus! Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide Wolf Garten aanbod van Tuinartikel Totaal en profiteer van onze uitstekende service. 

Items 1 to 24 of 42 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 42 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wolf Garten benzinemaaiers

De Wolf Garten benzinemaaiers zijn bij uitstek geschikt voor de grotere gazons vanaf 250 m2. Dankzij de sterke motor kunt u met een Wolf Garten benzinemaaier ook zonder moeite hoog gras te lijf gaan, en doordat u geen last heeft van snoeren heeft u een optimale bewegingsvrijheid tijdens het maaien. Dankzij de grote diversiteit aan modellen, welke zijn onderverdeeld in de S-serie, A-serie en Expert serie, is er voor iedereen een geschikte benzinemaaier te vinden.

Wolf Garten voor het perfecte gazon

Behalve Wolf Garten benzinemaaiers levert Tuinartikel Totaal ook elektromaaiers, accumaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en kooimaaiers van dit uit Duitsland afkomstige merk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de diverse grasmaaier accessoires, trimmers en accugrasscharen die er verkrijgbaar zijn. Kortom, alles wat u nodig heeft voor het creëren en onderhouden van het perfecte gazon!