9.0 / 10

OASE PROMAX GARDEN AUTOMATIC 4000 BEREGENINGSPOMP

Krachtige beregeningspomp. Capaciteit: 4000 l/uur. Vermogen: 1100 Watt.
€ 265,00
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

De Oase ProMAx Garden Automatic 4000 beregeningspomp kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Voor het besproeien van tuinen tot het gebruik met een wasmachine of toilet.

De Promax Garden Auotmatic beregeningspomp is een innovatiev product van Oase op het gebied van duurzaamheid en gebruik. Of het nu gaat om het recyclen van regenwater, tot gebruik uit bronnen of om het verpompen van leidingwater, deze pomp is tot alles in staat.

De pomp kan water oppompen tot wel 8 meter diepte en wordt automatsch ingeschakeld als er bv een waterkraan wordt geopend.

Het eerste gebruik van de pomp is zeer eenvoudig, u kunt de pomp snel en zonder trechter vullen bij het voorfilter. Alle residuen uit het vulwater blijven in het filter achter en is gemakkelijk te reinigen via de grote opening bovenop.

Goed te zien - goed te bereiken: Achterop het handvat zit bovenaan een drukschakelaar met 3x gekleurde LEDs voor een duidelijke en snelle statusindicatie.

Goed beveiligd: Dankzij stromingscontrole en thermische droogloopbeveiliging zal de pomp nooit blijven draaien als er geen watertoevoer meer mocht zijn.

  • Intelligent & zuinig: Door automatische toevoer van bronwater of regenwater met maximaal 4000 liter per uur en een max. druk van 4,5 bar
  • Stromingscontrole: Zorgt voor een lange levensduur van de pomp
  • Geruisloze werking: Krachtige en qua stroming geoptimaliseerde hydraulische unit van glasvezelversterkte kunststof met een optioneel 5-traps pompmechanisme (6000/5)
  • Houdt het water tegen: Geïntegreerde terugslagklep voor betrouwbare standby-werking een met praktische klepopener voor een eerste vulling zonder problemen
  • Alles onder controle: De geïntegreerde elektronica zorgt voor een betrouwbare werking en laat duidelijk de bedrijfsstatus zien
  • Hoogwaardig & efficiënt: Rvs motorbekleding voor verbeterde warmteverspreiding
  • Voor een geruisloze werking: Op de dragende onderkant zijn rubberen poten en trillingsdempers geïntegreerd
  • Praktisch: Door 4x sleuven voor draadfittingen in de onderkant is variabele montage mogelijk, bv. op een bestaande installatieslede
  • Aftapschroef: De metalen aftapschroef zorgt voor het betrouwbaar openen en sluiten d.m.v. gereedschap
Transportvolume Q max. l/h 4000
Transporthoogte H max. m 45
Max. druk bar 4,5
Vermogensopname W 1100
Nominale spanning   230 V / 50 Hz
Garantie*G (+ aanvraaggarantie) Jahre 2 + 1
Max. zelfaanzuighoogte m 8
Automatische functie   Ja
Aansluiting aanzuigzijde   1"
Aansluiting perszijde   1"
Lengte stroomkabel m 1,5
Nettogewicht kg 11,2
Afmetingen (l x b x h) mm 543 x 234 x 304
Specificaties
Gewicht11.0000
MerkOase
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN4010052431253