9.0 / 10

OASE WATER JET LIGHTNING

Fonteinset, bestaande uit 2 individuele, verstelbare spuitstukken op een stabiele RVS voet. Voorzien van LED verlichting. Op afstand bedienbaar.

€ 769,95
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

De kleine uitvoering van de Jumping Jet Rainbow Star is als set van 2 stuks verkrijgbaar en wel in het bekende attractieve design.

De geïntegreerde LED lamp geeft alle RGB kleuren in de waterstraal in een vloeiende overgang weer – en is naar wens ook in één kleur verlicht.

Verschillende, vast ingestelde programma’s kunnen met een afstandsbediening geselecteerd worden en zijn verschillend van straalwijdte of van wit of afwisselend gekleurd licht.

De inbouwmogelijkheden zijn ook hier heel veelzijdig: De hoogwaardige rvs standvoet kan op verschillende ondergronden vastgeschroefd worden, zorgt ervoor dat het apparaat niet omvalt en heeft een instelbare hoek.

De complete set omvat twee keer de Water Jet Lightning incl. energie-efficiënte pomp, regeleenheid en transformator, slang en afstandsbediening.

De gehele set is met een vermogensopname van 40 Watt bijzonder energie-efficiënt.

Door het OASE »Plug’n’Spray« concept is de Water Jet Lightning meteen klaar voor gebruik – dus gemakkelijk te installeren.

Wordt geleverd inclusief pomp, externe regeling, trafo en 6 meter slang.

Afmeting: 150x115x200 mm.

Vermogen: 40 Watt.

Garantie: 3 jaar.

Specificaties
Artikelnummer50191
EAN4010052501918
Levertermijn 2-4 werkdagen
Gewicht3.5000
MerkOase