Bodemverbeteraars

Bodemverbeteraars

Op de website van Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor verschillende bodemverbeteringsproducten. Zo kunt u kiezen voor bodemactivator, kleigrondverbeteraar en zandgrondverbeteraar. Een bodemverbeteraar is eigenlijk niets anders dan een stof toevoegen aan de bodem, zodat planten, bomen of een gazon beter groeien en gezonder zijn. Het verhoogt de bodemvruchtbaarheid. 

Bestel een bodemverbeteraar voor uw tuin en gezon eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl.

5 Item(s)

per pagina

5 Item(s)

per pagina

Bodemactivator voor een beter bodemleven

Bodemactivator brengt nieuwe bacterien en schimmels in de bodem die cruciaal zijn om de haarwortels van uw planten te beschermen en om nieuwe aanmaak van haarwortels te stimuleren. Hoe meer haarwortels uw planten hebben, hoe beter ze vocht en voedingsstoffen kunnen opnemen.

Kleigrondverbeteraar

Kleigrond is een moeilijk te bewerken grondsoort, die bij regenval snel dicht slaat en bij warm weer snel uitdroogt. Beide omstandigheden zijn niet goed voor planten, ze zullen hierdoor niet goed groeien. Kleigrondverbeteraar zorgt ervoor dat de interne structuur van kleigrond verbeterd wordt, doordaat de kleigronddeeltjes niet meer kunnen samenklonteren. Hierdoor ontstaat een luchtigere grond die minder snel dichtslaat en gemakkelijker te bewerken zal zijn.

Verbeteraar voor zandgrond

Zandgrond is een grondsoort die vaak heel los van structuur is. Water en voedingststoffen spoelen snel uit, waardoor planten niet de kans krijgen om ze op te nemen. Zandgrondverbeteraar zorgt ervoor dat de structuur van zandgrond verbeterd wordt, de zandgronddeeltjes worden verbonden met elkaar, waardoor vocht en voedingststoffen weer beter kunnen worden opgenomen door planten.

Bodemverbeteraar kopen

Onderhoud van uw tuin is ontzettend belangrijk voor de gezondheid van uw planten. Voor verschillende type grond hebben wij bodemverbeteraars in ons assortiment opgenomen. Kijk welke verbeteraar geschikt is voor uw tuin en bestel de bodemverbeteraar dan eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen alles voor plant & tuin op ieder gewenst afleveradres in Nederland.