Bodemverbeteraars

Bodemverbeteraars

Op de website van Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor verschillende bodemverbeteringsproducten. Zo kunt u kiezen voor bodemactivator, kleigrond verbeteraar en zandgrondverbeteraar.

Bodemactivator

Bodemactivator brengt nieuwe bacterien en schimmels in de bodem die cruciaal zijn om de haarwortels van uw planten te beschermen en om nieuwe aanmaak van haarwortels te stimuleren. Hoe meer haarwortels uw planten hebben, hoe beter ze vocht en voedingsstoffen kunnen opnemen.

Kleigrondverbeteraar

Kleigrond is een moeilijk te bewerken grondsoort, die bij regenval snel dicht slaat en bij warm weer snel uitdroogt. Beide omstandigheden zijn niet goed voor planten, ze zullen hierdoor niet goed groeien. Kleigrondverbeteraar zorgt ervoor dat de interne structuur van kleigrond verbeterd wordt, doordaat de kleigronddeeltjes niet meer kunnen samenklonteren. Hierdoor ontstaat een luchtigere grond die minder snel dichtslaat en gemakkelijker te bewerken zal zijn.

Zandgrondverbeteraar

Zandgrond is een grondsoort die vaak heel los van structuur is. Water en voedingststoffen spoelen snel uit, waardoor planten niet de kans krijgen om ze op te nemen. Zandgrondverbeteraar zorgt ervoor dat de structuur van zandgrond verbeterd wordt, de zandgronddeeltjes worden verbonden met elkaar, waardoor vocht en voedingststoffen weer beter kunnen worden opgenomen door planten.

Contact met ons
Alles op het gebied van bodemverbetering kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

3 Item(s)

per pagina

3 Item(s)

per pagina