Enkelvoudige meststoffen

Tuinartikel Totaal beschikt over een goed assortiment enkelvoudige meststoffen. Hiermee worden de zogenoemde N-P-K stoffen bedoelt die in bemesting zit. Enkelvoudige meststoffen worden gebruikt om tekorten aan bepaalde voedingstoffen in de bodem snel en gericht weer aan te kunnen vullen.

De volgende enkelvoudige meststoffen worden gebruikt:

  • Bloedmeel (N); te gebruiken bij een stikstofgebrek in de bodem, dit is te herkennen aan een gele verkleuring van oudere bladeren, terwijl de jongere bladeren nog groen zijn. Bloedmeel draagt bij aan een gezonde groei van groenten, fruit en siergewassen.
  • Beendermeel (P); te gebruiken bij fosfaatgebrek in de bodem, dit is te herkennen aan dwerggroei van planten, wat gepaard gaat met een donkerverkleuring van het blad, tegen het paars aan. Beendermeel draagt bij aan een sterke wortelontwikkeling en rijke bloei van de planten.
  • Vinassekali (K); te gebruiken bij kalitekorten in de bodem, dit is te herkennen aan het afsterven van de randen van het blad, er is hierbij geen sprake van geelverkleuring van het blad. Vinassekali is zeer geschikt voor gebruik in moestuinen en siertuinen. Wordt vaak gebruikt bij fruitplanten.

 

Contact met ons
Alles op het gebied van Ecostyle enkelvoudige meststoffen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

3 Item(s)

per pagina

3 Item(s)

per pagina