Siertuinbemesting

Siertuinbemesting

TuinartikelTotaal beschikt over verschillende producten om de planten in uw tuin in goede conditie te brengen en te houden. Alle bomen, struiken en gazon in uw tuin hebben de juiste verzorging nodig, regelmatig water geven en bemesten zijn de basiselementen voor gezonde planten die goed groeien en rijk bloeien.

Een plant of gazon heeft net als ieder mens en dier voeding nodig om gezond en sterk te blijven, heeft een plant te weinig voedingsstoffen om op te nemen, dan zal dit ten koste gaan van zijn kracht. Echte groei blijft uit, blad wordt geel of verzwakt en de plant is vatbaarder voor allerlei ongedierte en ziektes.

Om die reden is het dan ook raadzaam om alle bomen, struiken en gazon minimaal 1 keer per jaar goed bij te mesten met een meststof die ook voedingsstoffen voor de planten bevat. De zogenoemde N-P-K- meststoffen. Planten die in een pot of bak staan, vragen zelfs om 2-3 keer per jaar bemesting.

Hieronder vindt u verschillende producten die geschikt zijn voor alle bomen en planten in uw tuin, maar ook producten die echt gericht zijn op een specifieke plantengroep, zoals de bemesting voor buxus bijvoorbeeld.

Contact met ons
Alles op het gebied van Ecostyle siertuin bemesting kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

9 Item(s)

per pagina

9 Item(s)

per pagina