8.9 / 10

Siertuinbemesting

Bij Tuinartikel Totaal vindt u verschillende soorten siertuinbemesting die geschikt zijn voor alle bomen en planten in uw tuin. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
 1. Ecostyle Hortensia AZ 1,6 kg
  ECOSTYLE HORTENSIA AZ 1,6 KG
  Regular Price € 7,99 Special Price € 5,99
 2. ECOSTYLE BUXUS BLADVOEDING 750 ML WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ECOSTYLE BUXUS BLADVOEDING 750 ML
  Regular Price € 8,45 Special Price € 6,45
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Tuinartikel Totaal beschikt over siertuinbemesting om de planten in uw tuin in goede conditie te brengen en te houden. Alle planten, bomen en gazon in uw tuin hebben de juiste verzorging nodig. Regelmatig water geven en bemesten zijn de basis voor gezonde planten. In ons assortiment vindt u verschillende soorten siertuinbemesting die geschikt zijn voor alle bomen en planten in uw tuin. 

Siertuinbemesting voor uw tuin

Een gezonde bodem is de basis voor iedere plant. Het maakt niet uit of het gaat om een siertuin of een gazon gaat. Een vitale bodem hangt af van de een goede bodemstructuur, juiste voedingsstoffen en levende micro-organismen. Indien de tuin niet goed verzorgd wordt, is de kans op ziekten en schimmels groter. Tevens zullen de planten minder snel groeien. Bemest uw siertuin met onze 100% organische meststoffen voor een optimale bloei van uw planten en bloemen. 

Voordelen siertuinbemesting

Het bemesten van uw siertuin brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Optimale voeding van planten
 • Bevordering van het bodemleven
 • Verbeteren van de bodemstructuur
 • Kans op overbemesting is nihil

Wanneer bemesten?

Ons advies is om uw siertuin 3 keer per jaar te bemesten met siertuinbemesting. Bemest uw tuin voor het eerst in het voorjaar. Bij voorkeur in de maand maart of april. De stijging van de temperaturen zorgt ervoor dat de planten gaan uitlopen en behoeften hebben aan voedingsstoffen. Vervolgens bemest u in de zomer, bij voorkeur in mei of juni, weer om de gezonde en langbloeiende planten/bloemen te behouden. Om uw tuin winterklaar te maken en de planten weer te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, zorgt u in augustus of september voor de laatste bemesting. De juiste basis voor de winter. Uw planten zullen beter bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. 

Zorg voor een goede voeding en onderhoud van uw tuin. Uw siertuinbemesting bestelt u gemakkelijk bij ons online. Voor advies of vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen.