Kunstgras

Kunstgras

Tuinartikel Totaal levert kunstgras voor in de tuin, voor op sportvelden en voor speelvelden met valdemping. Het kunstgras wat u in de webshop vindt is sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig!

Het kunstgras is geschikt voor iedere tuin, speel- en sportveld, waarmee u veel meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben.

Voordelen van kunstgras

Het kunstgras van Tuinartikel Totaal is vrijwel niet van echt te onderscheiden. U hoeft kunstgras niet meer te maaien, verticuteren, bemesten en sproeien, kortom u bespaart een hoop tijd en geld en houdt tijd over voor de leuke dingen die uw tuin u biedt.

Zelfs bij intensief gebruik geen kale plekken of verkleuringen.

Alle voordelen van het Tuinartikel Totaal kunstgras op een rij

  • Het kunstgras ziet en voelt natuurlijk.
  • Het gras is heerlijk zacht.
  • Nooit meer bemesten, sproeien of maaien.
  • 10 jaar garantie op verkleuring en UVstraling.
  • Zowel voor sier als intensief gebruiken.
  • Het kunstgras is ideaal voor spelende kinderen.
  • Perfect voor dieren.
  • Ook voor winkels en evenementen te gebruiken.

 

Garantie

Tuinartikel Totaal geeft garantie op verkleuring en UV-degradatie.

Wanneer het kunstgras is aangelegd door een gecertificeerd kunstgras installateur van Easylawn, hanteren wij een garantieperiode van 5 tot 10 jaar op alle producten.

Onthoudt dat kunstgras niet onderhoudsvrij is. Wij adviseren u om jaarlijks de kunstgrasvezels op te borstelen met een grove bezem en eventueel met BIOMOS het mos te verwijderen. Tussentijds kunt u de takjes en bladeren met een hark verwijderen die erop zijn gevallen.

Contact met ons
Alles op het gebied van kunstgras kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

11 Item(s)

per pagina

11 Item(s)

per pagina