Kunstgras

Tuinartikel Totaal levert kunstgras voor in de tuin, voor op sportvelden en voor speelvelden met valdemping. Het kunstgras wat u in de webshop vindt is sterk, betaalbaar en ziet er daarnaast ook nog goed uit. Het kunstgras is geschikt voor iedere tuin, speel- en sportveld. Geen gezeur met grasmaaiers, maar u zult zien dat u tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Ideaal om optimaal van uw gazon te kunnen genieten. 

Kunstgras bestelt u eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. DRUKVERDEELDOEK WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  DRUKVERDEELDOEK
  € 4,50
 2. ZELFKLEVENDE LIJMBAND WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ZELFKLEVENDE LIJMBAND
  € 40,00
Filter

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras in uw tuin

Met kunstgras in de tuin heeft u gegarandeerd mooi groen gras waar u nauwelijks naar om hoeft te kijken. Bij Tuinartikel Totaal vindt u een breed en scherp geprijsd assortiment. Vraag een gratis proefexemplaar aan om te kijken welk kunstgras het beste bij u en uw tuin past. Het kunstgras is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een natuurlijke uitstraling. 

Voordelen van kunstgras

Het kunstgras van Tuinartikel Totaal is vrijwel niet van echt te onderscheiden. U hoeft kunstgras niet meer te maaien, verticuteren, bemesten en sproeien, kortom u bespaart een hoop tijd en geld en houdt tijd over voor de leuke dingen die uw tuin u biedt. Bij intensief gebruik zult u geen kale plekken of verkleuringen opmerken. 

Voordelen van het kunstgras van Tuinartikel Totaal:

 • Het kunstgras ziet en voelt natuurlijk.
 • Het gras is heerlijk zacht.
 • Nooit meer bemesten, sproeien of maaien.
 • 10 jaar garantie op verkleuring en UVstraling.
 • Zowel voor sier als intensief gebruiken.
 • Het kunstgras is ideaal voor spelende kinderen.
 • Perfect voor dieren.
 • Ook voor winkels en evenementen te gebruiken.

Garantie op uw kunstgras

Tuinartikel Totaal geeft garantie op verkleuring en UV-degradatie. Wanneer het kunstgras is aangelegd door een gecertificeerd kunstgras installateur van Easylawn, hanteren wij een garantieperiode van 5 tot 10 jaar op alle producten.

Onthoudt dat kunstgras niet onderhoudsvrij is. Wij adviseren u om jaarlijks de kunstgrasvezels op te borstelen met een grove bezem en eventueel met BIOMOS het mos te verwijderen. Tussentijds kunt u de takjes en bladeren met een hark verwijderen die erop zijn gevallen.

Kunstgras bestellen

Naast kunstgras kunt u ook het drukverdeeldoek voor onder het kunstgras, kunstgras lijmband om twee banen kunstgras met elkaar te verbinden en het infill zand bestelt u eenvoudig bij ons online. U bestelt veilig bij ons online en wij bezorgen uw kunstgras op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.