9.0 / 10

Borderranden & Wortelbescherming

Houdt het gras of andere bodembedekkers binnen de oorspronkelijke lijnen door borderranden te plaatsen. U maakt eenvoudig strakke of gebogen lijnen langs uw gazon of perk. Wortelbescherming is ideaal tegen het woekeren van wortels van planten of bomen. De wortelbescherming voorkomt verrotting en leidt de wortels van uw planten in de gewenste richting. Het houdt de uitlopers van de planten binnen de perken. 

Bestel borderranden en wortelbescherming eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof borderranden

Onze kunststof borderranden kunt u gebruiken voor het aanleggen van een moestuin, tuinpad of gazon. De borderranden zijn gemaakt van kunststof en zijn zeer flexibel. Geschikt voor het maken van een bocht of rechte lijnen. De randen hebben verschillende diktes en kunnen in verschillende lengtes besteld worden. Bestand tegen temperatuurverschillen, verrotting en veilig voor kinderen en huisdieren. 

Wortelbescherming

Plaatst u een woekerende plant in uw tuin? Vergeet dan geen wortelbescherming rondom de plant te plaatsen. Bamboe staat bekend als een woekerende plant waarbij de wortels alle kanten op schieten. Om te voorkomen dat de wortels uw terras op de schop gooien, door de leidingen en funderingen heen gaan, adviseren wij om een wortelbegrenzer te plaatsen. U leidt hiermee de wortels in de juiste richting en kunnen dus niet alle kanten op schieten. Verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. 

Borderranden en wortelbescherming bestellen

Borderranden en wortelbescherming voor uw tuin bestelt u gemakkelijk bij ons online. Uw bestelling met tuinartikelen bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Vragen, opmerkingen of wilt u meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.