Winterartikelen

De wintertijd brengt een groot aantal extra werkzaamheden met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het ruimen van sneeuw, krabben van bevroren ramen en het strooien van zout. Om deze activiteiten eenvoudiger te maken biedt Tuinartikeltotaal een breed assortiment winterartikelen. Neem een kijkje in het winterassortiment en bestel eenvoudig online bij Tuinartikeltotaal. 

21 Item(s)

per pagina

21 Item(s)

per pagina

Assortiment wintergereedschappen

Neem een kijkje bij de strooiwagens voor het eenvoudig bestrooien van uw tuinpad. De strooiwagens bestaan uit een grote bak me wielen en een steel. U doet het strooizout in de bak en trekt de strooiwagen achter u aan. De strooiwagen zorgt ervoor dat u uw lichaam niet hoeft te belasten bij het strooien en u uw tuinpad of oprijlaan snel sneeuwvrij maakt. Voor de kleinere oppervlaktes bieden wij handstrooiers aan welke gelijkmatig en efficiënt strooizout verspreiden. 

Om te zorgen dat de sneeuw snel van uw oprijlaan verdwijnt is het verstandig voor het strooien de sneeuw te verruimen met een sneeuwschuiver. Onze sneeuwschuivers zijn geschikt voor grote hoeveelheden sneeuw maar ook voor kleine oppervlaktes.

Voor oppervlaktes waar veel ijs is ontstaan is een ijssteker de oplossing. Een ijssteker is voorzien van een stevig en scherp blad waarmee u ijs los kunt bikken. De ijsstekers zijn met de hand te gebruiken maar kunnen ook worden aangesloten op een losse steel voor optimaal gebruiksgemak.

Winter voordeelpakketten

Omdat onze wintergereedschappen vaak in combinatie met andere winterartikelen gebruikt dienen te worden hebben wij speciale voordelige winterpakketten samengesteld. De verschillende voordeelpakketten bestaan uit alle artikelen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld sneeuwschuiven of zout strooien.