9.0 / 10

Winterartikelen

De wintertijd brengt een groot aantal extra werkzaamheden met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het ruimen van sneeuw, krabben van bevroren ramen en het strooien van zout. Om deze activiteiten eenvoudiger te maken biedt Tuinartikeltotaal een breed assortiment winterartikelen. Neem een kijkje in het winterassortiment en bestel eenvoudig online bij Tuinartikeltotaal. 

Filter

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GARDENA STROOIKAN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA STROOIKAN
  € 12,99
  Niet op voorraad
 2. GARDENA STROOIWAGEN 20/53 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA STROOIWAGEN 20/53
  € 79,99
 3.  MINI SNEEUWRUIMER KUNSTSTOF WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  MINI SNEEUWRUIMER KUNSTSTOF
  Regular Price € 6,49 Special Price € 4,99
 4. SCP DOOIKORRELS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SCP DOOIKORRELS
  € 25,35
 5. WINTERVOORDEELPAKKET 1 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 1
  Regular Price € 77,85 Special Price € 69,95
 6. WINTER VOORDEELPAKKET 2 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 2
  Regular Price € 107,80 Special Price € 97,50
 7. WINTER VOORDEELPAKKET 3 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 3
  Regular Price € 146,75 Special Price € 132,50
 8. WOLF GARTEN IC-M IJSSTEKER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN IC-M IJSSTEKER
  Regular Price € 10,95 Special Price € 7,89
Filter

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Strooien met een strooiwagen

Wintersweer is leuk, maar kan ook gevaarlijk zijn. De wegen en looppaden worden glad en kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Met een strooiwagens kunt u eenvoudig van uw tuinpad bestrooien met zout. De strooiwagens bestaan uit een grote bak me wielen en een steel. U doet het strooizout of dooikorrels in de bak en trekt de strooiwagen achter u aan. De strooiwagen zorgt ervoor dat u uw lichaam niet hoeft te belasten bij het strooien en u uw tuinpad of oprijlaan snel sneeuwvrij maakt. Voor de kleinere oppervlaktes bieden wij handstrooiers aan welke gelijkmatig en efficiënt strooizout verspreiden. 

Sneeuwschuivers

Om te zorgen dat de sneeuw snel van uw oprijlaan verdwijnt is het verstandig voor het strooien de sneeuw te verruimen met een sneeuwschuiver. Onze sneeuwschuivers zijn geschikt voor grote hoeveelheden sneeuw maar ook voor kleine oppervlaktes.

Voor oppervlaktes waar veel ijs is ontstaan is een ijssteker de oplossing. Een ijssteker is voorzien van een stevig en scherp blad waarmee u ijs los kunt bikken. De ijsstekers zijn met de hand te gebruiken maar kunnen ook worden aangesloten op een losse steel voor optimaal gebruiksgemak.

Winter voordeelpakketten

Omdat onze wintergereedschappen vaak in combinatie met andere winterartikelen gebruikt dienen te worden hebben wij speciale voordelige winterpakketten samengesteld. De verschillende voordeelpakketten bestaan uit alle artikelen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld sneeuwschuiven of zout strooien.