Sneeuwschuivers

Sneeuw kan veel plezier bezorgen, vooral kinderen kunnen creatief met sneeuw overweg. Helaas veroorzaakt sneeuw ook een hoop problemen als het lang blijft liggen. Sneeuw zorgt er namelijk ook voor dat het wegdek en voetpaden extreem glad worden. Het wordt dan gevaarlijk om over de gladde voetpaden te lopen en over het gladde wegdek te rijden.

Sneeuwschuivers bieden een eenvoudige oplossing. Sneeuwruimers zijn speciale scheppen waarmee samengedrukte sneeuw gemakkelijk te verwijderen is. In ons assortiment hebben wij sneeuwschuivers van verschillende materialen: kunststof en metaal.

7 Item(s)

per pagina

7 Item(s)

per pagina

Metalen sneeuwschuiver

Het voordeel van een metalen sneeuwschuiver is dat deze een stuk steviger is dan een kunststof sneeuwschuiver. Met een metalen sneeuwschuiver kunt u dan ook eenvoudig ijsplakkaten van uw tuinpad verwijderen en grote hoeveelheden sneeuw per keer wegscheppen. Het nadeel van een metalen sneeuwruimer is dat deze zwaarder is dan een kunststof sneeuwruimer, waardoor een metalen schuiver minder gemakkelijk is in het gebruik. 

Kunststof sneeuwschuiver

Een kunststof sneeuwschuiver is minder zwaar dan een metalen sneeuwschuiver en daardoor gemakkelijker te gebruiken. Het nadeel van een kunststof sneeuwschuiver is dat hij minder stevig is dan een metalen sneeuwschuiver. Als u er zwaar werk mee wilt verrichten en er hardhandig mee omgaat is het voor u verstandiger om een metalen sneeuwschuiver aan te schaffen.