9.0 / 10

Wintervoordeelpakketten

Speciaal voor de winter hebben wij voordeelpakketten samengesteld met speciale winterartikelen. Als u een handstrooier aanschaft is het natuurlijk duidelijk dat u daar strooizout voor nodig zult hebben. Heeft u nog geen sneeuwschuiver? Dan is er ook een pakket beschikbaar met een strooimachine, strooizout en een sneeuwschuiver. Op deze manier hebben wij alle producten die samen gebruikt worden samengevoegd in voordeelpakketten. Dit scheelt u tijd die u nodig zou hebben om de juiste artikelen bij elkaar te zoeken, en het levert u voordeel op. 

Bestel uw favoriete wintervoordeelpakket eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. WINTER VOORDEELPAKKET 3 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 3
  € 146,75
 2. WINTER VOORDEELPAKKET 2 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 2
  € 107,80
 3. WINTERVOORDEELPAKKET 1 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WINTER VOORDEELPAKKET 1
  € 77,85
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Ons aanbod winterpakketten

In ons assortiment bieden wij drie wintervoordeelpakketten. De voordeelpakketten zijn samengesteld aan de hand van producten die met elkaar gebruikt worden. Dankzij de voordeelpakketten bespaart u geld en tijd die u nodig heeft om de juiste wintergereedschappen bij elkaar te vinden.

Zo vindt u een pakket dat bestaat uit een automatische handstrooier en het benodigde strooizout. Ook bieden wij een pakket dat bestaat uit een handstrooier, strooizout en een sneeuwschuiver. Om er zeker van te zijn dat u voorbereid bent op hevig winters weer bieden wij een uitgebreid winterpakket dat bestaat uit een sneeuwschuiver, een zoutstrooiwagen en drie emmers strooizout. Dit pakket zorgt ervoor dat u groot terrein snel sneeuwvrij kunt maken. 

Wacht niet tot het winterse weer u overvalt en bestel uw wintergereedschappen op tijd, zodat u voorbereid bent op de koude temperaturen.