9.0 / 10

Zoutstrooiwagens

In de wintermaanden kan het erg glad worden in uw tuin en op uw tuinpad. Om te voorkomen dat dit gevaarlijke situaties veroorzaakt is het verstandig zout te strooien op de gladde gedeeltes. Strooizout zorgt ervoor dat het ijs smelt en de gladheid afneemt. Als u grote oppervlaktes moet strooien is het niet prettig werken als u met een zware emmer of zak zout moet sjouwen. De oplossing is een strooiwagen. Dankzij een zoutstrooiwagen hoeft u niet meer met zware zakken of emmers strooizout te sjouwen.

Bestel een zoutstrooiwagen eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt een zoutstrooiwagen?

U vult de bak van de strooiwagen met strooizout en rolt de strooiwagen door uw tuin. De strooiwagen doseert de hoeveelheid zout die verspreid wordt. Het enige wat u hoeft te doen is de strooiwagen voor u uit te duwen, en de strooiwagen doet de rest. Een handstrooier is daarentegen geschikt voor kleinere stukken grond. 

De meeste strooiwagens zijn universeel en kunnen na de winter ook gebruikt worden. In het voorjaar of najaar kunt u de strooiwagen bijvoorbeeld gebruiken voor het zaaien van uw gazon. Naast het strooien van zout en zaden kan de strooiwagen ook gebruikt worden voor de volgende stoffen:

  • Mest
  • Kalk
  • Zand
  • Split

Universele strooiwagens

Een strooiwagen is breed inzetbaar en maakt het voor u erg gemakkelijk om bovengenoemd strooigoed te verspreiden. Wij hebben diverse strooiwagens van verschillende merken in ons assortiment opgenomen. Bekijk de specificaties per strooiwagen en selecteer de strooiwagen die het beste bij uw wensen aansluit. Een zoutstrooiwagen bestellen doet u gemakkelijk bij ons online. Alle winterartikelen bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.