ROYAL WELL BROEIKAS JUMBO

Broeikas gemaakt van aluminium met een afdichting van 3mm veiligheidsglas.
Afmeting 87x127x47x64 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL BROEIKAS JUMBO kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 199,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Voor optimaal kweekresultaat is het van belang vroeg in het voorjaar van start te gaan. In een broeikas natuurlijk. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld de glasgedekte aluminium broeikas. Op die manier behoudt u goed het zicht op de vordering in kweekresultaten.

Constructie

De Jumbo broeikas bestaat uit een aluminium frame en wordt afgedicht met 3 mm dik veiligheidsglas. De ruiten worden ‘geklemd’ in de aluminium profielen, waardoor een stevig geheel ontstaat. Deze broeikas is voorzien van 4 schuiframen voor optimaal gebruiksgemak. Aan de hand van een duidelijke handleiding kan deze broeikas eenvoudig worden gemonteerd.

Veiligheidsglas

Het gebruik van veiligheidsglas kent verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat veiligheidsglas ten opzichte van tuindersglas tot 6 keer sterker is. Bovendien zal bij breuk het veiligheidsglas in duizenden botte deeltjes uiteen vallen.

Afmetingen:

  • Breedte: 87 cm
  • Lengte: 127 cm
  • Hoogte 1: 47 cm
  • Hoogte 2: 64 cm
  • Oppervlakte: 1,10 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van patiokassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 15.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL BROEIKAS JUMBO