ROYAL WELL BROEIKAS VIOLA

Broeikas gemaakt van aluminium frame met een polycarbonaat afdichting.
Afmeting: 56x109x29/41 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL BROEIKAS VIOLA is available for purchase in increments of 1
€ 45,95
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

* Vereiste velden

Productbeschrijving

Details

Kennismaken met het plezier in kweken? Samen met de (klein)kinderen? Dan is de Viola broeikas een uitstekende keuze. Een kleine investering, direct kweekplezier. Al vroeg in het voorjaar. 

Constructie

Deze broeikas bestaat uit een onderhoudsvrij aluminium frame en een kunststof afdichting. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft bovendien een isolerende werking. Deze broeikas is eenvoudig te monteren en wordt met behulp van 4 grondpennen (25 cm) aan de ondergrond verbonden.

Beluchting

Voor het luchten van de gewassen in de Viola is deze broeikas voorzien van een ‘klep’ aan de bovenzijde. Deze ‘klep’ is even lang als de broeikas en kan met behulp van de uitzetters in 4 standen worden geopend en windvast geborgd. 

Afmetingen:

  • Breedte:56 cm
  • Lengte: 109 cm
  • Hoogte 1: 29 cm
  • Hoogte 2: 41 cm
  • Oppervlakte: 0,61 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van broeikassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Nvt
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code Nvt

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: ROYAL WELL BROEIKAS VIOLA