9.0 / 10

ROYAL WELL FOLIE PATIOKAS APPLE MINT

Folie patiokas voor optimaal kweekgemak dicht bij huis. Afmetingen: 49x69x126 cm.

€ 37,50
Levertijd
2-5 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Deze frisgroene patio-foliekas biedt veel kweekgemak tegen het voordeel van de prijs. Ideaal voor het gebruik dicht bij huis: op het balkon, terras of gewoon in de tuin. In deze patiokas zijn uw gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden als regen, wind en kou.

Constructie

Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze kleur. Wanneer het frame is gemonteerd wordt de foliehoes aangebracht.

Maatvoering

Afmetingen Apple Mint (0,34 m2): 49 x 69 x 126 cm (b x d x h)

Diffuus groeilicht

Het toegepaste folie is van PE kwaliteit, UV-bestendig en heeft een frisgroene kleur. De folie laat een diffuus groeilicht door waar de gewassen in de patiokas optimaal van profiteren: voldoende licht en warmte, zonder het risico van gewasverbranding door te fel zonlicht.

Maximaal kweekplezier

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze patiokas worden er 3 stalen kweekschappen standaard meegeleverd. De Apple Mint is voorzien van een grote rolbare ritsopening voor een goede toegankelijkheid en uw gebruiksgemak.

Contact met ons
Alles op het gebied van foliekassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0413-724998. Wij helpen u graag!

Specificaties
ArtikelnummerRW2170
EAN8718226337412
Levertermijn 2-5 werkdagen
Gewicht5.0000
MerkRoyal Well