ROYAL WELL FOLIEKAS CORN SALAD

Foliekas voor optimaal kweekgemak tegen een voordelige prijs.
Afmetingen: 92x182x40/93 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL FOLIEKAS CORN SALAD kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 39,95
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Deze frisgroene foliekas biedt met een ruime 1.5m2 oppervlakte veel kweekgemak tegen een voordelige prijs. De Corn Salad is uitstekend geschikt voor het kweken in volle grond, dicht bij huis of in de moestuin. In deze foliekas zijn de gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden zoals regen, wind en kou.

Constructie

Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze kleur. Wanneer het frame is gemonteerd wordt de foliehoes aangebracht. Deze foliekas wordt met de grond verbonden middels 6 grondpennen van 25 cm.

Maatvoering

Afmetingen Corn Salad (1,68 m2): 92 x 182 x 40 / 93 cm (b x l x h1 / h2)

Gebruiksgemak

Voor optimaal gebruiksgemak is de Corn Salad voorzien van 2 ruime en oprolbare ritsopeningen. Ideaal wanneer het tijd is om de grond te bewerken, de gewassen te bewateren of te oogsten. Het lichte gewicht en constructie van de foliekas maken het geheel eenvoudig verplaatsbaar en demontabel. Hierdoor is het mogelijk de kas buiten het seizoen binnen heel compact binnen op te slaan.

Diffuus groeilicht

Het toegepaste folie is van PE kwaliteit, UV-bestendig en heeft een frisgroene kleur. De folie laat een diffuus groeilicht door waar de gewassen in de kas optimaal van profiteren: voldoende licht en warmte, zonder het risico van gewasverbranding door te fel zonlicht.

Contact met ons
Alles op het gebied van foliekassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 5.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL FOLIEKAS CORN SALAD