9.0 / 10

ROYAL WELL FOLIEKAS TASTY TOMATO

Foliekas voor optimaal kweekgemak tegen een voordelige prijs. Afmetingen: 77x200x150/169 cm.

€ 45,95
Levertijd
2-5 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Deze frisgroene foliekas is ruim van formaat en biedt veel waar voor z’n geld. Overdekt kweken in de volle grond, met veel mogelijkheden in de hoogte: de Tasty Tomato is uitstekend geschikt voor hoge gewassen zoals tomaten , paprika’s en aubergine. In deze foliekas zijn de gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden.

Constructie

Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze kleur. Wanneer het frame is gemonteerd wordt de foliehoes aangebracht. de foliehoes aangebracht. Deze foliekas wordt  met behulp van 6 grondpennen met de grond verbonden en geschoord met 4 nylon scheerlijnen  en kan eenvoudig weer worden verplaatst.

Maatvoering

Afmetingen Tasty Tomato (1,54 m2): 200 x 77 x 150 / 169 (b x d x h1 / h2)

Diffuus groeilicht

Het toegepaste folie is van PE kwaliteit, UV-bestendig en heeft een frisgroene kleur. De folie laat een diffuus groeilicht door waar de gewassen in de kas optimaal van profiteren: voldoende licht en warmte, zonder het risico van gewasverbranding door te fel zonlicht.

Gebruiksgemak

De Tasty Tomato foliekas is aan de voorzijde voorzien van een grote en oprolbare ritsopening. Op die manier is de kas optimaal toegankelijk, ideaal voor het bewerken van de grond, bewateren of oogsten van de gewassen. Het lichte gewicht en constructie van de foliekas maken het geheel eenvoudig verplaatsbaar en demontabel. Hierdoor is het mogelijk de kas buiten het seizoen binnen heel compact binnen op te slaan.

 

Contact met ons
Alles op het gebied van foliekassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0413-724998 Wij helpen u graag!

Specificaties
ArtikelnummerRW2169
EAN8718226337405
Levertermijn 2-5 werkdagen
Gewicht5.0000
MerkRoyal Well