9.0 / 10

ROYAL WELL KWEEKSCHAP ALU SOWER 200

De Alu Sower kweekschap is universeel toe te passen in tuinkassen. Dit doet u aan de binnenzijde van de kas en is daarbij in hoogte instelbaar. Hierdoor kunt u telkens zelf de werkhoogte bepalen.

€ 85,00
Levertijd
2-5 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Het solide kweekschap Alu Sower is een geweldige toevoeging in uw tuinkas. Het schap is toepasbaar in vele verschillende kasmodellen. Met een breedte van 32,5 centimeter en een lengte van 200 centimeter kunt u de Alu Sower toepassen in een tuinkas van ten minste 4 ruiten breed. 

Leveringsomvang
- Aluminium leggers (3 stuks)
- Dragers
- Schoren (4 stuks)

Montage
Het kweekschap is eenvoudig in uw tuinkas te monteren. Met behulp van (hamerkop)bouten en moeren kunt u het schap op de verbinding van de kas monteren. Het schap moet daarbij op 2 roedes in de kas bevestigd worden. Door deze bouten en moeren kunt u de hoogte van het schap gemakkelijk zelf bepalen. Tevens is het schap hierdoor in hoogte instelbaar. Zo werkt u altijd op de juiste hoogte. 

Geschikt voor
Dit kweekschap is geschikt voor onder andere de tuinkas Popular, Universal, Magnum, Supreme, Lean-To en Silverline.

TIP!
Wij raden u aan om een kweekschap te gebruiken dat 50 centimeter korter is dan de tuinkas. Op deze manier krijgt het schap voldoende ondersteuning.

Specificaties
ArtikelnummerRW2729
EAN8719214381479
Levertermijn 2-5 werkdagen
Breedte32,5 cm
Lengte200 cm
MerkRoyal Well