ROYAL WELL MUURKAS CLASSIC LEAN-TO 86

Muurkas gemaakt van gecertificeerd cederhout met een afdichting van 3mm veiligheidsglas.
Afmeting: 194x214x150/228 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL MUURKAS CLASSIC LEAN-TO 86 kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 3.150,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De Classic Lean-to is geïnspireerd op de houten druivenkassen van vroeger. De uitvoering is anders. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken en authentieke materialen, zoals gecertificeerd cederhout; duurzaam en geheel onderhoudsvrij. Ook de vormgeving is duidelijker en vormt een strak lijnenspel. De Classic Lean-To wordt afgedicht met 3 mm veiligheidsglas. Een fraai geheel.

Muurkas of serre?

Voor optimaal kweekresultaat is plaatsing tegen een zonnige muur de meest ideale locatie. Naast de mogelijkheid tot kweken, biedt de Classic Lean-To ook de mogelijkheid tot ontspannen. Zo verandert uw muurkas in een serre.

Levering in prefabricage

De Classic Lean-to wordt in gemonteerde elementen geleverd. Dit betekend dat de voor- en achterzijde, evenals de lengte zijde, deur en ramen in de fabriek al zijn gemonteerd.
Uw werkzaamheden? Het bepalen van een geschikte locatie, het bevestigen van de elementen (eventueel op bijpassende fundering) en het beglazen van de muurkas.

Kweektafels & kweekschappen

De Classic Lean-to is leverbaar in 2 verschillende modellen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap optioneel verkrijgbaar. In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame. De kweektafels hebben een diepte van ca. 50 cm, de schappen zijn half zo breed. Levering is inclusief (roestvrijstalen) bevestigingsmaterialen.

Roll-Up scherming op maat

Creëer een aangenaam klimaat en voorkom verbranding van gewassen in uw Classic muurkas. Op welke manier? Door het gebruik van een Roll-Up schermsysteem, exact op maat. Deze scherming is eenvoudig in de nok van de kas te monteren en wordt manueel bedient.

Afmetingen:

  • Breedte:194 cm
  • Lengte: 241 cm
  • Hoogte goot: 150 cm
  • Hoogte nok: 228 cm
  • Oppervlakte: 4,7m2

Contact met ons
Alles op het gebied van muurkassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 35.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL MUURKAS CLASSIC LEAN-TO 86