ROYAL WELL MUURKAS LEAN TO 610

Muurkas gemaakt van aluminium met een afdichting van 3mm tuindersglas.
Afmeting: 191x326x160/239 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
€ 1.199,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De passie voor kweken kan groter zijn dan de beschikbare ruimte die een vrijstaande kas vraagt. Een alternatief is dan een muurkas! Hét grote voordeel is dat u geen vrije ruimte hoeft te zoeken voor uw hobbykas maar dat deze zo tegen een muur aan kan worden gebouwd.

Bevestiging tegen een muur

‘Leunend’ tegen een muur biedt deze kas tal van mogelijkheden. De ruime nokhoogte heeft alle ruimte voor het kweken van verse tomaten en sappige druiven. Aan de voorzijde kweekt u bijvoorbeeld groenten en kruiden. Bij de Lean-to zijn twee dakramen standaard en loopt de schuifdeur soepel over de korte zijde van de kas.

Overwinteren

Na het kweekseizoen overwinteren kuipplanten in de Lean-to. De buitenmuur biedt u tal van mogelijkheden voor het bevestigen van kweekschappen tot een eventuele gevelverwarming.

Geïntegreerde fundering

Om optimaal te profiteren van de kweekruimte in de Lean-to, is plaatsing tegen een stevige achterwand en vlakke ondergrond vereist. Deze muurkas wordt geleverd inclusief aluminium funderingsrand. Deze fundering vormt geen los onderdeel, maar is geïntegreerd aan het frame.

Afmetingen:

  • Breedte:191 cm
  • Lengte: 326 cm
  • Hoogte goot: 160 cm
  • Hoogte nok: 239 cm
  • Oppervlakte: 6,3 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van muurkassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Nvt
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code Nvt

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: ROYAL WELL MUURKAS LEAN TO 610