ROYAL WELL MUURKAS MINI WALL 2

Muurkas gemaakt van aluminium met een afdichting van 4 mm polycarbonaat platen.
Afmeting: 66x129x140/196 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL MUURKAS MINI WALL 2 kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 329,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Geïnspireerd geraakt door een kwekende kennis, buur, of familielid? Etaleer uw inspiratie in een muurkas. Eenvoudig en voordelig de vruchten plukken van eigen kweek. Jong en oud genieten van een kleine kas in de tuin, op het balkon, of aan de rand van het terras. Hoe klein de tuin ook is, overal vindt u wel een plek voor deze leuke muurkas.

Afdichting

De Mini wordt altijd geleverd met een 4mm polycarbonaat afdichting. Het gebruik van polycarbonaat heeft verschillende voordelen; het is licht van gewicht, heeft een isolerende werking en voorkomt, door de diffuse lichtdoorlaat, verbranding van gewassen in de kas.

Stalen fundering

Voor optimaal kweekplezier dient de muurkas tegen een stevige en stabiele achterwand te worden geplaatst. Ook een juiste fundering is noodzakelijk. Voor de Mini is een bijpassende stalen fundering optioneel verkrijgbaar.

Afmetingen:

  • Breedte:66 cm
  • Lengte: 129 cm
  • Hoogte goot: 140 cm
  • Hoogte nok: 196 cm
  • Oppervlakte: 0,9 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van muurkassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 15.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL MUURKAS MINI WALL 2