ROYAL WELL MUURKAS SUPREME WALL GARDEN

Muurkas gemaakt van groen gecoat aluminium met een afdichting van 3mm veiligheidsglas.
Afmeting: 71x193x124/195 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL MUURKAS SUPREME WALL GARDEN kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 799,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Het zaaien, kweken, stekken en houden van groenten en kruiden zorgen voor ontspanning. Middenin de bruisende stad presenteert de Supreme Wall Garden een bron van leven!

Compleet

Deze zeer decoratieve muurkas, heeft een unieke uitstraling en fleurt elke kale wand levendig op. Bij levering ontvangt u een zeer compleet pakket aan accessoires: Een bijpassende stalen fundering, één 1 dakraam, 1 aluminium schap, 4 legborden en kunststof kweekbakjes.

Afdichting

De Supreme Wall Garden wordt geleverd met glasafdichting naar keuze, keuze tussen tuindersglas of veiligheidsglas. Enkel de rondingen op goothoogte worden afgedicht met flexibel transparant plexiglas. Zowel het frame als de fundering zijn traditioneel donkergroen gecoat.

Inclusief fundering

Voor optimaal kweekplezier dient de muurkas tegen een stevige en stabiele achterwand te worden geplaatst. Ook een juiste fundering is noodzakelijk. Voor de Supreme Wall Garden geldt dat een gecoate stalen fundering standaard wordt meegeleverd.

Afmetingen:

  • Breedte:71 cm
  • Lengte: 193 cm
  • Hoogte goot: 124 cm
  • Hoogte nok: 195 cm
  • Oppervlakte: 1,4 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van muurkassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 25.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL MUURKAS SUPREME WALL GARDEN