ROYAL WELL MUURKAS WALL GARDEN 62

Muurkas gemaakt van aluminium met een afdichting van 3mm veiligheidsglas.
Afmeting: 69x194x152/184 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL MUURKAS WALL GARDEN 62 kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 449,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Voor (startende) kwekers met een beperkte ruimte, is de Wall Garden een ‘must have’.  Dit model muurkas is verkrijgbaar in 2 verschillende maatvoeringen, type 42 en 62. Beide modellen zijn ook fraai donkergroen gecoat leverbaar. De Wall Garden wordt standaard geleverd met 3mm tuindersglas.

Goede beluchting

Een goede beluchting in de kas is van groot belang. Zeker als buiten het kwik toeneemt. De Wall Garden 42 en 62 zijn standaard voorzien van een dakraam. Niet altijd in de buurt? Bestel direct een automatische raamopener mee. Heeft u daar geen omkijken meer naar!

Stalen fundering

Voor optimaal kweekplezier dient de muurkas tegen een stevige en stabiele achterwand te worden geplaatst. Ook een juiste fundering is noodzakelijk. Voor de Wall Garden is een bijpassende stalen fundering optioneel verkrijgbaar.

Afmetingen:

  • Breedte:69 cm
  • Lengte: 194 cm
  • Hoogte goot: 152 cm
  • Hoogte nok: 184 cm
  • Oppervlakte: 1,3 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van muurkassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 25.0000
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL MUURKAS WALL GARDEN 62