ROYAL WELL PATIOKAS CEDAR WALL GARDEN

Patiokas gemaakt van cederhout met een afdichting van 3 mm veiligheidsglas.
Afmeting: 75x128x139 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL PATIOKAS CEDAR WALL GARDEN is available for purchase in increments of 1
€ 1.179,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Een compacte muurkas en echte eyecatcher! Handig van formaat, en daarom eenvoudig te plaatsen op balkon of terras. Heel dicht bij de keukendeur natuurlijk. Heeft u tijdens het koken altijd eigen groenten en fijne kruiden binnen handbereik. Lekker vers en onbespoten!

Uniek model

De Cedar Wall Garden is opvallend. Niet alleen in materiaalgebruik en uitstraling, maar ook in maatvoering. Dat maakt het een uniek model. Daar houden wij van. Deze muurkas wordt geleverd inclusief dubbele schuifdeuren, dakraam, 1 kweektafel en 1 kweekschap. Zeer compleet, direct klaar voor gebruik! Een bijpassende achterwand is niet standaard, maar optioneel verkrijgbaar.

Montage

De Cedar Wall Garden verdient een opvallende plek. Bij voorkeur tegen een stabiele en vlakke muur of schutting. Levering vindt plaats in prefabricage: alle zijden, evenals de deuren en het dakraam worden gemonteerd en compleet met glaswerk, geleverd. Het aan elkaar bevestigen van de gemonteerde onderdelen gebeurt op locatie, hiervoor worden roestvrijstalen bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Afmetingen:

  • Breedte:75 cm
  • Lengte: 128 cm
  • Hoogte: 139 cm
  • Oppervlakte: 0,96 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van patiokassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Nvt
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code Nvt

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: ROYAL WELL PATIOKAS CEDAR WALL GARDEN