ROYAL WELL PATIOKAS ROSEMARY'S CHOICE

Patiokas gemaakt van hout en heeft een polycarbonaat afdichting.
Afmeting: 59x76x110 cm.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL PATIOKAS ROSEMARY'S CHOICE is available for purchase in increments of 1
€ 129,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Ideaal voor de kweker die graag dicht bij huis van start gaat. Al vanaf het vroege voorjaar kan deze patiokas in gebruik worden genomen.

Geschikt voor gebruik op het balkon, het terras of gewoon in de tuin. De Rosemary’s Choice beschermt gewassen tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze patiokas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen.

De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig.

Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking

De Rosemary’s Choice wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de zijwanden, schappen, achterzijde, draaideuren en ‘klep’ aan de bovenzijde, al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering.

Het aan elkaar bevestigen van de onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverde schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de broeikas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze patiokas worden de schappen (2 stuks) standaard meegeleverd en kunt u kweken op 3 verschillende niveaus.

De ‘klep’ aan de bovenzijde kan in verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.

Afmetingen:

  • Breedte:59 cm
  • Lengte: 76 cm
  • Hoogte: 110 cm
  • Oppervlakte: 0,45 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van patiokassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Nvt
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code Nvt

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: ROYAL WELL PATIOKAS ROSEMARY'S CHOICE