ROYAL WELL TUINKAS POPULAR 66

Aluminium hobbykas met naar keuze tuindersglas of veiligheidsglas afdichting.
Afmeting: 193x195x124/195.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
ROYAL WELL TUINKAS POPULAR 66 kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 549,00
Royal Well

Onze voordelen

Vragen over dit product?

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De Popular doet zijn naam eer aan. Dit is de kas waar wereldwijd hobbykwekers met veel plezier gebruik van maken! De Popular kweekkas is dé tuinkas van beginnende hobbyist tot gevorderde kweker. Deze stoere tuinkas, biedt veel waar voor zijn geld.

Deze hobbykas is verkrijgbaar is verschillende modellen en uitvoeringen. Nadat u de juiste maatvoering heeft bepaald, maakt u een keuze in afdichting: gestapeld tuindersglas, veiligheidsglas uit één stuk of polycarbonaat. De Popular is ook fraai donkergroen gecoat verkrijgbaar.

Een goede beluchting is van levensbelang in de kas. Daarom is de Popular voorzien van tenminste 1 dakraam. Voor optimaal gebruiksgemak kiest u voor een automatische raamopener Ventomax. Deze is extra voordelig verkrijgbaar via het actiepakket!

Isolatie tip!
Wilt u de kas ook tijdens de wintermaanden gebruiken? Dan kan de keuze voor polycarbonaat een goede investering zijn. Polycarbonaat is een kunststof afdichting, met in de kern een open structuur. Hierdoor ontstaat een stilstaande luchtlaag, wat zorg draagt voor een betere isolatie van de kas.

Afmetingen:

  • Breedte:193 cm
  • Lengte: 195 cm
  • Hoogte goot: 124 cm
  • Hoogte nok: 195 cm
  • Oppervlakte: 3,8 m2

Contact met ons
Alles op het gebied van broeikassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Nee
Merk Royal Well
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code Nee

Reviews

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: ROYAL WELL TUINKAS POPULAR 66