SERAMIS VOCHTMETER 26 CM

Seramis vochtmeter om het vochtgehalte bij uw kamerplanten te meten.
Inhoud doosje: 2 stuks.
Garantie: 1 jaar bij normaal gebruik
Levertermijn: 1-2 werkdagen
€ 5,95

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Controleer eenvoudig of uw kamerplant water nodig heeft door kleurverandering van blauw naar rood in het venster bovenaan de meter.

De meters zijn in twee maten verkrijgbaar. Tot potten met een hoogte van 25 cm voldoet de vochtmeter met een lengte van 16 cm, als de pot hoger dan 25 cm is heeft u de langere vochtmeter van 26 cm nodig.

Gebruik van de Seramis vochtmeters

Steek de meter tot het venster permanent bij de plant in de grond. Het venster kleurt blauw als de plant over voldoende water kan beschikken. Als u een plant heeft die veel water nodig heeft dient u water te geven als het venster rood begint te kleuren. Heeft u een plant met een gemiddelde waterbehoefte dan wacht u tot het venster in zijn geheel rood kleurt voordat u water geeft. In het geval dat het een plant betreft met een lage waterbehoefte dan geeft u pas water als het venster een paar dagen rood aangeeft.

Kleurverandering (ook na het water geven) treedt na 3-4 uur op, geef dus pas opnieuw water als 4 uur na het water geven het venster nog steeds niet blauw is gekleurd. Iedere plant heeft permanent een eigen vochtmeter nodig, u kunt niet met één vochtmeter verschillende planten controleren.

Deze eenvoudige vochtmeter werkt zonder batterijen en heeft een levensduur van ongeveer 1 jaar. Test hem door de watermeter geheel op te laten drogen en plaats hem vervolgens in een glas water. Kleurt de meter niet van rood naar blauw? Dan is het tijd om deze te vervangen. Ook als het venster zwart kleurt is de meter aan vervanging toe.
Let op: het afleesvenster nat maken kan de levensduur verkorten.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.5000
Merk Plantcare
Levertermijn 1-2 werkdagen
EAN code 4008429010729

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: SERAMIS VOCHTMETER 26 CM