9.0 / 10

TAKAZUMI MIX 10 KG

Een uitgebalanceerd professioneel combinatievoeder met een medium vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven, een optimale, snelle groei en een intense kleurontwikkeling van uw Koi. Alleen voeren vanaf een watertemperatuur van 10º C. Inhoud: 10 kg.
€ 112,25
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Een uitgebalanceerd professioneel combinatievoeder met een medium vet- en medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond koileven, een optimale, snelle groei en een intense kleurontwikkeling van uw Koi.

Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding die het water niet vertroebelt.

Door de combinatie van twee topvoeders (Gold Plus en High Growth) zal de Koi een goede kleurontwikkeling doormaken en optimaal groeien.

De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.

De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren.

De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de groep der carotenoïden en versterkt het pigment van de Koi, waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen.

TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum.

Alleen voeren vanaf een watertemperatuur van 10º C.

Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

Samenstelling: vismeel, vis- en plantaardige oliën graan en graanproducten tarwekiemen, aminozuren en natuurlijke mineralen sporenelementen en pre-mix.

Kwaliteitsanalyse: ruwe proteïne min. 40,0 % ruwe oliën/vetten min. 8,0 % koolhydraten 33,6 % ruwe celstof max. 2,7 % ruwe as max. 8,0 % fosfor max 1,2 %.

Vitaminen en mineralen: vitamine A, 0,56 IE/g vitamine D3, 106 IE/kg vitamine E, 170 mg/kg vit. C, (gestab.) 217 mg/kg.

Vitaminen: B1, B2, B5, B6, B12, K3 H(Biotine) en Choline Cu 5,1 mg/kg

Astaxanthine 5 mg/kg.

Verteerbaarheid ca 80%

Specificaties
ArtikelnummerTV 60195
Levertermijn 2-4 werkdagen
Gewicht10.0000
MerkTakazumi