9.0 / 10

TAKAZUMI VITAL 4500 GRAM

Een uitgebalanceerd professioneel gezondheidsvoeder met een laag vet- en een medium proteïnegehalte, alle voedings-stoffen voor een gezond Koileven en pre-mix. Bij een watertemperatuur van 4º C of lager stoppen met voeren. Inhoud: 4500 gram
€ 61,50
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Een uitgebalanceerd professioneel gezondheidsvoeder met een laag vet- en een medium proteïnegehalte, alle voedings-stoffen voor een gezond Koileven en pre-mix.

De Pre-mix bevat een speciaal ontwikkelde cocktail van diverse middelen om het immuunsysteem van uw Koi te stimuleren, zodat een uitstekende afweer tegen infecties en parasieten wordt ontwikkeld.

TAKAZUMI Vital is bij uitstek te gebruiken als de conditie van de Koi eens wat minder is, bijvoorbeeld na een behandeling met medicijnen of na transport (2 tot 3 weken Vital voeren is dan al voldoende).

TAKAZUMI Vital is door het lage percentage en de lichte verteerbaarheid van de benutte proteïnen ook bijzonder geschikt als wintervoer.

Door deze professionele receptuur van het late najaar tot het vroege voorjaar in te zetten, beschermt u de gezondheid van uw Koi.

De kwaliteit van de grondstoffen en de hoge verteerbaarheid dragen bij aan een betere waterkwaliteit en een aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.

De korrels blijven lange tijd drijven, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk en beheersbaar voedingsgedrag.

TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum.

Bij een watertemperatuur van 4º C of lager stoppen met voeren.

Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

Samenstelling: vismeel, vis- en plantaardige oliën graan en graanproducten tarwekiemen, aminozuren en natuurlijke mineralen sporenelementen en pre-mix.

Kwaliteitsanalyse: ruwe proteïne min. 35,0 % ruwe oliën/vetten min. 4,0 % koolhydraten 46,0 % ruwe celstof max. 3,0 % ruwe as max. 6,0 % fosfor max. 0,9 %.

Vitaminen en mineralen: vitamine A, 0,72 IE/g vitamine D3, 113 IE/kg vitamine E, 180 mg/kg vit. C, (gestab.) 225 mg/kg vitaminen: B1, B2, B5, B6, B12, K3 H(Biotine) en Choline Cu 5,4 mg/kg

Astaxanthine 10 mg/kg

Verteerbaarheid ca 80%

Specificaties
ArtikelnummerTV 60409
Levertermijn 2-4 werkdagen
Gewicht4.5000
MerkTakazumi