9.0 / 10

TALEN TOOLS BOOMBIJL DESIGN MET HOES

De boombijl van Talen Tools van 1600 gram. De bijl is uitermate geschikt voor het maken van aanmaakhout en het kloven van houtblokken. 

€ 59,95
Levertijd
3-7 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Talen Tools boombijl

De boombijl van Talen Tools is uitermate geschikt voor het zwaardere hakwerk. Zo kunt u met het grootste gemak de boombijl gebruiken voor het maken van aanmaakhout en het kloven van houtblokken. Doordat de snede van deze bijl wat breder is wordt het splijten van hout een gemakkelijke klus.

De steel van de boombijl is gemaakt van extra lichte glasfibers. Daarnaast is de bijl voorzien van een bescherm kap. Het is wel van belang dat u de bijl niet al te vaak op de slaat, dit zorgt er namelijk voor dat de snede van de bijl sneller bot wordt.

Pas op: Controleer altijd voordat u een bijl gebruikt, of de kop goed vastzit en of de bijl nog scherp, recht en heel is. Zorg ervoor dat u stevig staat en rustig en geconcentreerd te werk gaat. Gebruik ook altijd een bijl die past bij uw lichaamslengte.

De lengte van een bijl is goed wanneer u de kop vasthoudt en de steel tot uw oksel reikt. Als u een langere bijl gebruikt vergroot u de kans op misslaan, waardoor er potentieel onveilige situaties kunnen ontstaan.

Specificaties
ArtikelnummerBG18
EAN8712448287388
Levertermijn 3-7 werkdagen
Gewicht1.6000
MateriaalStaal, Kunststof
MerkTalen Tools