9.0 / 10

TALEN TOOLS KLOOFBIJL PROFESSIONEEL 2 KG

De Talen Tools kloofbijl van 2 kg is uitermate geschikt voor het kloven van dik hout. Mocht de bijl onverhoopt toch in het hout vast komen te zitten, kunt u met het grootste gemak de bijl met een voorhamer uit het hout slaan. De steel van deze bijl is 90 cm.

€ 57,50
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Talen Tools Kloofbijl

De kloofbijl van Talen Tools kunt u met het grootste gemak gebruiken voor het kloven van dik hout. De kloofbijl is te herkennen aan zijn zware kop. Hierdoor is deze bijl niet geschikt om mee te hakken.

Mocht uw bijl om wat voor reden dan ook, vast komen te zitten in een stuk hout. Dan kunt u met een voorhamer de bijl uit het hout slaan. De achterkant van deze bijl zou u ook zelf als voorhamer kunnen gebruiken. Zo kunt u een andere bijl losslaan of keggen in het hout te slaan. 

Pas op: Controleer altijd voordat u een bijl gebruikt, of de kop goed vastzit en of de bijl nog scherp, recht en heel is. Zorg ervoor dat u stevig staat en rustig en geconcentreerd te werk gaat. Gebruik ook altijd een bijl die past bij uw lichaamslengte.

De lengte van een bijl is goed wanneer u de kop vasthoudt en de steel tot uw oksel reikt. Als u een langere bijl gebruikt vergroot u de kans op misslaan, waardoor er potentieel onveilige situaties kunnen ontstaan.

Specificaties
ArtikelnummerB21
EAN8712448297189
Levertermijn 2-4 werkdagen
Gewicht2.5000
Lengte90 cm
MateriaalStaal, Hout
MerkTalen Tools