Elektrische heaters

Een elektrische heater is eenvoudig te installeren en vormt een goede warmtebron op gezellige maar koude avonden in de tuin. Omdat een elektrische heater op elektriciteit werkt is deze eenvoudig aan te sluiten en kan overal geïnstalleerd worden. Bekijk ons assortiment elektrische heaters en selecteer de heater die het best in uw tuin past en aan uw wensen voldoet.

Items 1 to 24 of 62 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 24 of 62 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende modellen elektrische heaters

In ons assortiment vindt u verschillende modellen elektrische heaters. Zo hebben wij heaters die op een standaard staan en dus overal kunnen worden gebruikt, maar ook heaters welke u aan de muur hangt of aan het plafond dient te bevestigen. Heaters die u aan het plafond dient te bevestigen zijn bedoeld voor in overkappingen in de tuin of voor in de partytent tijdens een feestje of bijeenkomst.

Ook vindt u in ons assortiment heaters welke uitgerust zijn met verlichting. Dit type heater zorgt ervoor dat u het ’s avonds niet koud heeft en zorgt er ook meteen voor dat u ’s avonds niet in het donker zit wanneer u met vrienden of familie van uw tuin wilt genieten. 

Elektrische heaters met afstandsbediening

Heaters kunnen op plekken bevestigd worden welke moeilijk bereikbaar zijn als u deze wilt inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een heater die in het midden boven een tafel hangt onder een overkapping. De oplossing hiervoor is een heater met een afstandsbediening of een heater die kan worden gekoppeld aan uw smartphone. Met behulp van uw smartphone of de afstandsbediening kunt u de heater vanaf een afstand inschakelen. 

Elektrische heater kopen

Een elektrische heater koopt u eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Verwarm uw terras of patio met een elektrische terrasverwarmers. Veilig, zuinig en efficiënt in gebruik. Op de frissere avonden geniet u van het buiten zijn met een van onze elektrische heaters. Wij bezorgen uw favoriete heater op ieder gewenst afleveradres in Nederland.