9.0 / 10

Flameheaters

Geniet in de tuin van de heerlijke zomeravonden en zelfs van de prachtige winteravonden met een flame heater. Een flame heater kenmerkt zich door zijn zichtbare vlam in de heater. Een flame heater biedt naast een sterke warmtebron een sfeervolle vlam voor in uw tuin of op uw terras. Dit type heater is ook zeer geschikt voor horecagelegenheden.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Flame heater op gas

Een flame heater is een staande heater en werkt op over het algemeen altijd op gas. Doordat er een vlam wordt gestookt in de glazen behuizing van de flame heater is het een stuk veiliger om te kunnen genieten van een mooi vlammenspel op uw terras. Een flame heater geeft minder warmte af dan een van onze andere gasheaters, maar zorgt daarentegen voor mooie zichtbare vlammen. Dit geeft de sfeer van een echte buitenhaard en biedt warmte in uw tuin of op uw terras.

De flame heaters in ons assortiment hebben onder de heater een afgesloten sokkel waar de gasfles uit het zicht kan worden opgeborgen. Dit zorgt ervoor dat de gasfles veilig opgeborgen staat, maar ook dat de heater er strak en stijlvol uitziet.

Onderhoud van een flame heater

Aan de onderhoud van een flame heater zit niet veel werk. Wij raden u aan om uw flame heater af te dekken met een beschermhoes. Hiermee beschermt u de heater tegen stof en tegen verschillende weersinvloeden. Een beschermhoes zorgt ervoor dat de heater lang mooi blijft en verminderd de kans op schade als hij enige tijd niet gebruikt wordt. U voorkomt roest en kunt hierdoor langer genieten van de sfeervolle vlammen van uw flame heater. 

Flame heater kopen bij Tuinartikeltotaal

Een flame heater koopt u gemakkelijk bij ons online. Met één druk op de knop ontvlamt u uw flame heater en kunt u avonden lang genieten in uw tuin. Deze terrasverwarmers zijn makkelijk verplaatsbaar. Zo kunt u de heater op meerdere plekken in de tuin neerzetten. Ideaal voor als u meerdere zitplekken in uw tuin heeft. Flame heaters bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.