Flameheaters

Geniet van de heerlijke nazomeravonden of de mooie avonden in de wintermaanden buiten met een flame heater. Het zijn terrasverwarmers die niet alleen voor een warmte zorgen, maar ook ontzettend sfeervol zijn. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten en formaten flame heaters. 

Bestel een flame heater eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen heaters op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

12 Item(s)

per pagina

12 Item(s)

per pagina

Flame heater op gas

Een flame heater is een staande heater en werkt op over het algemeen altijd op gas. Doordat er een vlam wordt gestookt in de glazen behuizing van de flame heater is het een stuk veiliger om te kunnen genieten van een mooi vlammenspel op uw terras. Een flame heater geeft minder warmte af als een van onze andere gasheaters, maar zorgt daarentegen voor mooie zichtbare vlammen. Dit geeft de sfeer van een echte buitenhaard. 

Onderhoud van een flame heater

Aan de onderhoud van een flame heater zit niet veel werk. Wij raden u aan om uw flame heater af te dekken met een beschermhoes. Hiermee beschermt u de heater tegen stof en tegen verschillende weersinvloeden. U voorkomt roest en kunt hierdoor langer genieten van de sfeervolle vlammen van uw flame heater. 

Flame heater kopen

Een flame heater koopt u gemakkelijk bij ons online. Met één druk op de knop ontvlamt u uw flame heater en kunt u avonden lang genieten in uw tuin. Deze terrasverwarmers zijn makkelijk verplaatsbaar. Zo kunt u de heater op meerdere plekken in de tuin neerzetten. Ideaal voor als u meerdere zitplekken in uw tuin heeft. Flame heaters bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.